reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Masz rację[emoji4] w Katowicach jest tak, że Ty sobie wybierasz personalnie położną. Można poczytać opinie itd.Ale czy warto? Jest 50/50 że akurat trafi się na pomocne położne ale słyszałam że dużo też zależy od tego ilu jest małych pacjentów na porodówce. Im więcej dzieciaczków tym położne mają więcej pracy.
No właśnie...Ja ominęłam już kilka rozdziałów[emoji23]Dobrze, że mi uświadomiłyście, że książka " W oczekiwaniu na dziecko" jest na necie w pdfie. Czytam sobie początkowe rozdziały, część omijam, i szczerze mówiąc chyba bym żałowała jakbym ją kupiła. I te ekstremalne pytania typu " Czy coś się stanie jak zażyłam kokainę w ciąży?" :O Trochę jak rubryki w Chwili dla Ciebie
Anulaa88
W naszej grupie masz taki wątek, jak Lista mam[emoji16] większość się wpisała [emoji4]Jako,że jeszcze nie przeczytałam wszystkich postów możecie mi napisać ile Nas tu sierpniówek jest?
Czy są tu jakieś dziewczyny mieszkające w moich okolicach? Mam na myśli Gdańsk, Sopot,Gdynię, Rumię,Wejherowo
GorzkaPomarańcza
A z tego czego nie ominęłaś dowiedziałaś się czegoś ciekawego? Jak dla mnie dobra książka na sen na tyle na ile przeczytałam.No właśnie...Ja ominęłam już kilka rozdziałów
A ja mam w Dzień Kobiet wizytę i takie pytanko- ginekolog bada Was co wizytę?Zostało mi 8 dni do kolejnej wizyty już nie mogę się doczekać, odliczam jak dni do początku wiosny ahh jak będzie nam przyjemnie z brzuszkami w tak zajebiste pory roku ^^
Będzie przyjemnie dopóki całkiem nie wywali brzucha w upały taka ze mnie optymistka
Anulaa88
Powiem Ci tak... Nic ciekawego![emoji23] nic ponad to, co można się domyśleć[emoji4]A z tego czego nie ominęłaś dowiedziałaś się czegoś ciekawego? Jak dla mnie dobra książka na sen na tyle na ile przeczytałam.
A ja mam w Dzień Kobiet wizytę i takie pytanko- ginekolog bada Was co wizytę?
Będzie przyjemnie dopóki całkiem nie wywali brzucha w upały taka ze mnie optymistka
Mnie bada...A to coś dziwnego?[emoji16]
Zdrowia!Mnie ginekolog zbadal raz kiedy powiedzialam ze boli mnie chyba jajnik.
Najgorsze jest to, że chyba mnie rozkłada
Leżę w łóżku po ciepłym prysznicu i mleku z miodem mając nadzieję, że minie.
GorzkaPomarańcza
Duuuuużo zdrówka :* Mnie zazwyczaj łapie przy przesileniu wiosennym:/Mnie ginekolog zbadal raz kiedy powiedzialam ze boli mnie chyba jajnik.
Najgorsze jest to, że chyba mnie rozkłada
Leżę w łóżku po ciepłym prysznicu i mleku z miodem mając nadzieję, że minie.
Bo tak się zastanawiam czy będzie mnie badał do końca ciąży co wizytę muszę się przygotować psychiczniePowiem Ci tak... Nic ciekawego!nic ponad to, co można się domyśleć
Mnie bada...A to coś dziwnego?
martini87
@GorzkaPomarańcza mnie lekarz badal do tej pory na kazdej wizycie
@Bimajo witam
@Paulana moze sie uda i chorobsko przejdzie bokiem a jak nie to zdrowiej szybciutko
@Bimajo witam
@Paulana moze sie uda i chorobsko przejdzie bokiem a jak nie to zdrowiej szybciutko
reklama
Anulaa88