reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Współczuje Wam tej bezsenności [emoji17] ja chodzę spać o 21 i przesypiam całe noce, ewentualnie wstaje na siusiu.
Nic mnie raczej szczególnie nie boli, oprócz tego kręgosłupa. Także życie kwitnie, tylko w domu [emoji52]

Miłego dnia Kobietki [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
U mnie dziś -15 rano [emoji16] ale takie piękne słońce i rześkie powietrze, ze aż miło [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja raczej nie mam problemow ze spaniem, chociaz czasem jak kolo 3-4 obudzie sie na siku to mam problem z zasnieciem .
Dzisiaj mam jakis gorszy dzien, juz kilka dni bylo takich fajnych, zero skurczy ,zero boli, a dzisiaj jakas taka jestem bez zycia ,nic mi sie nie chce.

U mnie tez dziś przepiękne sloneczko, ale mroźno jak cholera [emoji20] już nawet lepiej jest w pracy posiedzieć od tej 10-18, bo dzień wolny i tak byłby spędzony w domku pod kocykiem z herbatka

Jutro mam na 9:30 wizytę u ginekologa na NFZ. Mam nadzieje, że dostanę w końcu tam zdjęcie usg i ze nie będzie trzeba płacić [emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png

Mnie bolą lędźwie, wczoraj bolały mnie nawet zebra po lewej stronie, to chyba dlatego ze zle spałam, ale brzucha nie ma a ja czuje się jak kaleka :D a gdzie to jeszcze...

A ja kładę się spać przed 23...zasypiam około przed 2. Wstaje na siku kilka razy, chociaż teraz i tak rzadziej[emoji4] od 5 do 7 próbuję zasnąć i jak się w końcu udaje to robię się głodna i muszę wstać.
Żyć nie umierać[emoji4]

16uds65gk16dflk6.png

Heej a mi od kilku dni odeszły wszystkie ciążowe dolegliwości. Czuję się jakbym w ogóle nie była w stanie błogosławionym. Jak wcześniej miałam wilczy apetyt to teraz ledwo kanapkę na śniadanie wsunę i wieczorem też nie odczuwam takiego głodu. W końcu przesypiam całe noce i przy leżeniu na lewym czy prawym boku nie dokucza mi już kłucie. Mam też trochę więcej energii i lepszy humor. Ciekawe ile to potrwa :laugh2:

reklama
Ja się od 3-4 dni wysypiam koncertowo, zasypiam ok 23, wstaję ok 6 rano rześka jak letni poranek, może to dlatego, że mam zimno w pokoju na noc (ok 18 stopni).

No i kawkowo życzę Wam dzisiaj miłego dnia :)

Do góry