reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@ciichosza Widziałam, gdzieś w sieci pdf tej książki, więc zobacz sobie najpierw[emoji4]

16uds65gk16dflk6.png
Chyba będę musiała. Choć całe bezsenne noce spędzam na czytaniu pdfów, a za dnia książki, i te drugie zdecydowanie bardziej przypadły mi do gustu. Choć jak mają to być pieniądze wyrzucone w błoto, to co racja to racja, lepiej się upewnić.

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
A ja nie mogę spać co pokazuje godzina tego posta. Budzę się o 2 i już do rana się przewracam z boku na bok...oszaleć idzie..jutro w pracy znowu będę nie przytomna.
Też nie śpię ostatnimi czasy. Zasypiam o 23, budzę się koło pierwszej. Potem kolejna drzemka jest mniej więcej od 7 do 9... Teraz to już w ogóle przypominam wampira. Tylko czerwone usta odcinają mi się na normalnie i tak bladej twarzy. Nawet malować mi się nie chce na to - 13...

f2w3flw1cbdbspns.png

Witam.
Pierwszy raz miałam dziś bezsenną noc. Obudziłam sie o 2.00 i już nie zasnęłam. Muszę się wybrać do biblioteki po jakieś książki jak nie będę mogła spać to poczytam.
Stawy biodrowe bolą mnie w d kilku tygodni jak śpię na boku. Mama poradziła mi jeść kurze łapki. Mają dużo czegoś tam co wzmacnia i smaruje stawy. Nie mogłam się przekonać do takich gotowanych ale wypijam kilka łyżek tego rosołku co się te łapki w nim gotują albo zjadam tą galaretę. Brzydzę się ale jem bo mi pomaga biodra już nie bolą. Nie wiem czy od tego ale jem.
Byłam dziś na pobraniu krwi. Skorzystałam z prawa ciężarnej i weszłam bez kolejki. Nawet nie patrzyłam na ten tłum oczekujących bo bałam się że mnie pożrą wzrokiem hehe.

Ja mam fajną książkę dla ciężarnych. Nie pamiętam tytułu. Jak będę w domu wieczorkiem napisze. Kupowałam używaną na allegro za 30zl. Jest o rozwoju dziecka w poszczególnych tc, dolegliwościach, przygotowaniu do porodu, połogu, karmieniu, diecie itp. Gruba chyba ze 400str.

Ja pożyczyłam od koleżanki taka książkę. Tylko jeszcze wciąż nie zaczęłam czytać, bo wciąż coś ;) Koleżanka mówiła, ze jest fajna i warto przeczytać, wiec może dziś już przysiądę [emoji846]
1519897730-238a09ae3ab647b9-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj jest pierwszy dzień meteorologicznej wiosny! :) ja tak pragnę wiosny, że chociaż taka mnie nastawia pozytywnie :D mimo, że temperatura zdecydowanie zimowa. Marzę już o takich +15 stopniach, o wiosennej kurteczce i adidaskach, nie cierpię zimna i zimowych ciuchów [emoji14]

p19u43r8yerdtwen.png

@Maljan ja mam tak samo! Nienawidzę zimy, kurtek, butów, szalików i mrozu :p z tego całego złego tylko narty są super [emoji961]
Ja mężowi już od soboty marudzę, ze chce wiosny, ale u nas się nie zanosi póki co na zmianę pogody ☹️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maljan ja mam tak samo! Nienawidzę zimy, kurtek, butów, szalików i mrozu [emoji14] z tego całego złego tylko narty są super [emoji961]
Ja mężowi już od soboty marudzę, ze chce wiosny, ale u nas się nie zanosi póki co na zmianę pogody ☹️

I łyżwy, nie zapominajmy o łyżwach. [emoji14] Moje biedne figurowe w tym roku niewiele używane. Zbyt się bałam wypadku. Muszą poczekać do przyszłej zimy... [emoji22]

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
@Maljan ja mam tak samo! Nienawidzę zimy, kurtek, butów, szalików i mrozu [emoji14] z tego całego złego tylko narty są super [emoji961]

Ok, niech będzie, tylko narty/snowboard są super ;) ja nie byłam na stoku już chyba ze 2 lata, bo jakoś tak nam się nie chciało, a w tym roku to wiadomo nie mogłam. Jeździłam kilka lat na nartach, później dłuuuugo na desce, a teraz postanowiłam, że od przyszłego roku spróbuję z powrotem na nartach :)

p19u43r8yerdtwen.png

Do góry