reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

I łyżwy, nie zapominajmy o łyżwach. [emoji14] Moje biedne figurowe w tym roku niewiele używane. Zbyt się bałam wypadku. Muszą poczekać do przyszłej zimy... [emoji22]

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png
Ja mam ten sam problem z rolkami. Uwielbiam i zawsze jeżdżę od pierwszych wiosennych dni, ale w tym roku chyba będę musiała je zamienić na spacery :(

p19u43r8yerdtwen.png

reklama
Dziewczyny dzisiaj jest pierwszy dzień meteorologicznej wiosny! :) ja tak pragnę wiosny, że chociaż taka mnie nastawia pozytywnie :D mimo, że temperatura zdecydowanie zimowa. Marzę już o takich +15 stopniach, o wiosennej kurteczce i adidaskach, nie cierpię zimna i zimowych ciuchów [emoji14]

p19u43r8yerdtwen.png
Oj tak [emoji4] wiosna jak najszybciej[emoji173] Nie cierpię zimy i wszystkiego co zimowe[emoji4] najchętniej to mogłabym mieć temp +25 cały rok[emoji7]
Ja mam ten sam problem z rolkami. Uwielbiam i zawsze jeżdżę od pierwszych wiosennych dni, ale w tym roku chyba będę musiała je zamienić na spacery :(

p19u43r8yerdtwen.png
Rolki... rower...w tym roku nic z wszystkiego☹

16uds65gk16dflk6.png

Ja roweru nie wykluczam [emoji6]
Moja siostra i kilka koleżanek jeździły w ciąży. Wiadomo, ze jest to ryzyko. Ale jeśli będę się dobrze czuła to może na jakaś krótka przejażdżkę się wybiorę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja roweru nie wykluczam [emoji6]
Moja siostra i kilka koleżanek jeździły w ciąży. Wiadomo, ze jest to ryzyko. Ale jeśli będę się dobrze czuła to może na jakaś krótka przejażdżkę się wybiorę :)

Jakbym jeszcze mój rower miała to bym jeździła też. Bezpieczniejsze niż rolki, łyżwy, narty.

9.08.18r. [emoji173]️ [emoji66]
f2w3flw1cbdbspns.png

Ja też już marzę o pięknej wiosennej pogodzie. Strasznie męczy mnie ten mróz - odwilż i tak w kółko. Do tego dochodzi smród z kominów. Jak wypuszczam psiaka na dwór to aż dusi - powietrze gęste i duszące. Najbardziej to nie mogę się doczekać ćwierkania ptaków nad ranem - dla mnie to początek wiosny. Dodatkowo problem z zimowym ubraniami - wolę lżejsze ciuszki, balerinki trampki czy adidasy do tego chuda kurteczka lub płaszczyk, apaszka w wiosennych pięknych żywych barwach i od razu humor lepszy. Jeszcze jak słoneczko delikatnie przygrzeje i trawa pięknie się zazieleni. Normalnie żyć nie umierać. :yes:

To widzę, że chyba większość z nas jest zwolenniczkami wiosny :D do tego co wymieniłyśmy wiosna niesie ze sobą jeszcze spacerki w słońcu i grille z kiełbaską :) mmmm ale się rozmarzyłam :D

p19u43r8yerdtwen.png

Was też tak stawy biodrowe rwą? Dziś ledwo mogę chodzić :/
Stawy biodrowe nie ale bardzo mocno boli mnie dol kregoslupa tuz przy kosci ogonowej. Czasem przez to tez mam problem z chodzeniem i jakakolwiek zmiana pozycji. Nie wiem skad ten bol, czy cos mnie tam uwiera na nerw czy co.. Musze jutro na wizycie podpytac ginekologa bo staje sie to coraz bardziej uciazliwe. Wczesniej dokuczal mi ten bol tylko w nocy i to nie kazdej nocy a teraz nawet w dzien mnie meczy i to praktycznie codziennie.. Czasem musze prosic meza o pomoc bo nie moge wstac tak mnie boli..

reklama
@Fiorna ale się rozmarzyłam czytając Twój post o tych ptaszkach, apaszce i trawce [emoji5]
Już chce wiosny [emoji255][emoji295]️[emoji846]

Do góry