reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Mnie nic narazie nie boli ,tylko zgaga mam :-/ a w nocy śpię jak zabita
Może przez rozciąganie tak boli Cie
Może przez rozciąganie tak boli Cie
elisse
Ja miałam taką huśtawkę hybrydową i niestety sprzedałam. Super była.Heeej, wracam po kilkudniowej nieobecności - byliśmy u przyszłych teściów na lubelszczyźnie.
Ale miałam nadrabiania co do bujaczka to ja się zakochałam w tym i jeżeli będzie mnie na niego stać to biorę na 100% cena w promocji 359 na stronie internetowej smyka.
Zobacz załącznik 840834
Mnie też wszystko boli [emoji57] nie mogę dużo chodzić, ponieważ potem cierpię. Plecy i dół brzucha nie pozwalają chodzić po dłuższym spacerze.
Ankan
Byłam i jak to polski film... Hmm da się obejrzeć ale zbytnio fabułą nie zachwyca. Można trochę się pośmiać ale to humor ulicy... Raczej na odmóżdzenie ha ha bo inteligentnych rozmów tam nie maByliście na filmie Kobiety mafii?
Ankan
Mnie na szczęście nic nie boli. Śpię spokojnie 9 h czasem na siusiu się przebudze. Poduszki ciążowej do spania nie mam i zastanawiam się czy kupować w ogóle. Generalnie drugi trymestr super a wręcz czasem zapominam, że jestem w ciąży i dźwigne coś a ostatnio to po drabinie sobie polatalam hihi
Maljan
Ja tak samo teraz czuję się na prawdę rewelacyjnie. W nocy śpię bez problemu 9-10h, nie budzę się (siku to dopiero koło 6-7 czasami jak akurat się przebudzę a czasami dopiero jak wstanę). W czasie dnia mam dużo energii, nic mnie nie boli szczególnego. Też dzisiaj stwierdziłam, że gdyby nie rosnący brzuszek to zapomniałabym, że w ciąży jestem synek wynagradza mi ciężki pierwszy trymestrMnie na szczęście nic nie boli. Śpię spokojnie 9 h czasem na siusiu się przebudze. Poduszki ciążowej do spania nie mam i zastanawiam się czy kupować w ogóle. Generalnie drugi trymestr super a wręcz czasem zapominam, że jestem w ciąży i dźwigne coś a ostatnio to po drabinie sobie polatalam hihi
Biedroneczka10
A ja nie mogę spać co pokazuje godzina tego posta. Budzę się o 2 i już do rana się przewracam z boku na bok...oszaleć idzie..jutro w pracy znowu będę nie przytomna.
aniaczarnula
aniaczarnula
reklama
zanka200389
Ja tez nie śpię dobrze. Budzę się często głową boli nawet w nocy [emoji53]mój do tego strasznie chrapie