reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

O jezu dziewczyny mieszkanie cudowne, alarm ogródek który sie sam podlewa, rzutnik, pełno szafek pod wymiar, garaż, komórka lokatorkska, gość sprzedaje bo przypomina mu była żonę i nie chce je oglądać, nawet naczynia zostawia...sam już ma inne mieszkanie, na kasie mu nie zależy... pewnie nam je sprzątną sprzed nosa :(

reklama
Ja co miesiąc robie, ostatnio miałam dobre wyniki ale ginekolog mówi żeby robić mimo to i mieć wszystko pod kontrolą ;-) kiedyś też zawsze co miesiąc robiłam :-)
Ja dziś byłam dopiero drugi raz. Czekam na wyniczki. Wcześniejsze były dobre więc obaw co do tego nie mam ale też dorzuciłam TSH do tego i tego jestem ciekawa. Niby wykryto u mnie to Hashimoto a poprzedni wynik z TSH miałam 5,41 i zobaczymy czy po eutryroxie 50 coś spadło. Była ostatnio u mnie kuzynka i powiedziała mi, że jak ona była w drugiej ciąży to wynik z TSH miała 100 :confused:

Ja dziś byłam dopiero drugi raz. Czekam na wyniczki. Wcześniejsze były dobre więc obaw co do tego nie mam ale też dorzuciłam TSH do tego i tego jestem ciekawa. Niby wykryto u mnie to Hashimoto a poprzedni wynik z TSH miałam 5,41 i zobaczymy czy po eutryroxie 50 coś spadło. Była ostatnio u mnie kuzynka i powiedziała mi, że jak ona była w drugiej ciąży to wynik z TSH miała 100 :confused:
Ja miałam 4,2 i tez mam te tabletki 50, 19 mam badania krwi a 21 wizytę u endokrynologa-ginekologa zobaczymy co wyjdzie

Trzymam kciuki. Ja, z moim K, jutro po południu idę oglądać mieszanko, a co z naszym zrobić, to gruba rozkminka będzie.
Dołączam do grona przeprowadzających się. My w przyszłym tygodniu otrzymamy klucze do naszego nowego mieszkanka. Teraz tylko sprzedać obecne i zabrać się za remont.

Powodzenia dziewczyny, niech się wam dobrze mieszka [emoji173]️ [emoji256]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ja zażywam prenatal duo - wcześniej uno i jak pierwszy raz zobaczyłam te tabsy to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać takie dość duże są. Jak mój T zobaczył te tabletki to zapytał: "takie duże? i Ty to będziesz jeść do końca?" haha na co ja "do końca karmienia piersią" [emoji14] ahhh ci faceci, dobrze że rodzić nie muszą :p
Te żółte przypominają mi tran. [emoji14]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ja miałam robione to na pierwszej wizycie i chyba wyszło 1,2 czy 1,4 juz nie pamiętam właśnie. W poniedziałek teraz znowu idę na morfologię i mocz a za 2 tyg wizyta i okaże się jak teraz wyniki, dziecko teraz co raz to większe to i więcej wszystkiego ciągnie z organizmu to mogę się też pojawić jakieś niedobory :-)

reklama
Do góry