reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Zanka tego badania partner nie musi oglądać przecież [emoji6]

Swing88 wypij ciepłe mleczko i do łóżka [emoji6]

Mi też smakuje kiwi. Dwadzieścia bym nie zmieściła jednak [emoji28]

Brumba wierzę, że następnym razem będzie wszystko ok i pochwalisz nam się bezproblemową i nudną ciążą.

Nie wszystkie, dementuje plotki ;) mam jutro wizytę i nie zasnę za nic... Świruje okrutnie, a maz taki zmęczony że padł od razu i jeszcze chrapie głośno więc ani nie pozwoli zasnąć ani mnie nie ogarnie, eh. Przynajmniej psa wyglaskam za wszystkie czasy :)

p19ugox1xy9dlkqw.png

Czekamy na wieści zatem. Ale idź spać kochana i bądź spokojna ;)

Ja też już po wizycie cytologia, morfologia i mocz wyniki bardzo dobre. Ciśnienie mam dobre narazie 121/74. Waga taka sama nic nie przybyło nic mniej,stoi w miejscu taka jak przed ciążą aż lekarka nie dowierzała i musiałam być dwa razy ważona mam zalecone witaminki mama dha, żelazo jedną tabletkę zapobiegawczo i witaminę C chyba żeby lepiej żelazo się wchłanialo przez chwilę słyszalam tętno dzidzi, usg nie było :-)
To bardzo dobre wiesci:):)
Moja waga też stoi w miejscu póki co. Ale w poprzedniej ciąży też tak było do 4 miesiąca a koniec końców 15kg na plusie i w ostatnim tygodniu rozstępy na brzuchu. Ale brzuszek mialam ogromny;) Zobaczymy jak będzie tym razem;)
Też biorę mama dha :)

reklama
Do góry