aniaczarnula
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@oliwiapatrycja jak wizyta? Dziewczyny czekamy na wieści
skąd ten strach i niepokój? ja po tym badaniu już odpuszczam sobie czarne myśli, które do tej pory mi przychodziły do głowyHej Dziewczyny,
Bardzo współczuję tym , które przeżywają stratę maleństwa.
Bardzo gratuluję tym , które odetchnęły, są po badaniu i słyszała swoje skarby .
5 lutego mam badanie. Zaczął mi się 11tydzień . 11 tydzień niepokoju i strachu, przeplatanego radością.
Hej Dziewczyny,
Bardzo współczuję tym , które przeżywają stratę maleństwa.
Bardzo gratuluję tym , które odetchnęły, są po badaniu i słyszała swoje skarby .
5 lutego mam badanie. Zaczął mi się 11tydzień . 11 tydzień niepokoju i strachu, przeplatanego radością.
chyba na to wygląda...W ogóle ostatnio coś tutaj ucichło, czyżby wszystkie pozostałe osoby przerzuciły się na grupę zamkniętą?