zanka200389
Fanka BB :)
U nas na każdej wizycie gin wola mojego i razem oglądamy maleństwo... ale hihihi nadal mój nie może ukryć skrępowania gdy widzi mnie pół naga przed obcym facetem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie, że wizyta udana. Gratulacje.Cześć dziewczyny, dzisiaj kamień spadł mi z serca. Nareszcie miałam prenatalne. Dzidzia prawidłowo się rozwija, termin porodu wg OM i usg taki sam, serduszko pięknie bije. W trakcie badania prostowała nóżki, machała rączkami i podskakiwała. Prawdopodobnie chłopak
Rzeczywiście dziwnie to może wyglądać [emoji6] zaraz będą USG przez brzuch, to już nie będzie tak źle.U nas na każdej wizycie gin wola mojego i razem oglądamy maleństwo... ale hihihi nadal mój nie może ukryć skrępowania gdy widzi mnie pół naga przed obcym facetem
Będzie bo mój lekarz ma tylko kozła i za każdym razem robi badanie palpacyjne i usg i wtedy wola mojegoBrumba bardzo mi przykro to moja 3 ciąża i zawyczaj na forum maksymalnie 3 aniołki szły do nieba.
Fajnie, że wizyta udana. Gratulacje.
Rzeczywiście dziwnie to może wyglądać [emoji6] zaraz będą USG przez brzuch, to już nie będzie tak źle.
ja nie dosc, ze niecierpliwa to jeszcze pesymistkaRozumiem Twój stres też z natury jestem bardzo niecierpliwa! Na szczęście wszystko u Ciebie super i czekanie się opłaciło bo i nagroda taka piękna
po poprzednim usg opowiadałam mężowi jak zarodeczek machał kończynami jakby pływał, czasem się wygłupiamy i imitujemy ten ruch. Już kilka razy mąż rozczulił mnie bardzo jak po tym jak pokazałam jeszcze ruch głowy jaki robiło - takie przyciąganie brody do mostka - pytanie mojego Sz "o! tak robił??". Widzę, że dla niego to ważne, że jest ciekaw, chciałby też zobaczyć. Na najbliższej wizycie zapytam lekarkę kiedy mogę go zabrać z sobą żeby zobaczył pierworodnego
Cześć dziewczyny, dzisiaj kamień spadł mi z serca. Nareszcie miałam prenatalne. Dzidzia prawidłowo się rozwija, termin porodu wg OM i usg taki sam, serduszko pięknie bije. W trakcie badania prostowała nóżki, machała rączkami i podskakiwała. Prawdopodobnie chłopak
po poprzednim usg opowiadałam mężowi jak zarodeczek machał kończynami jakby pływał, czasem się wygłupiamy i imitujemy ten ruch. Już kilka razy mąż rozczulił mnie bardzo jak po tym jak pokazałam jeszcze ruch głowy jaki robiło - takie przyciąganie brody do mostka - pytanie mojego Sz "o! tak robił??". Widzę, że dla niego to ważne, że jest ciekaw, chciałby też zobaczyć. Na najbliższej wizycie zapytam lekarkę kiedy mogę go zabrać z sobą żeby zobaczył pierworodnego
12-20 kiwi?? O matko jedyna dzidzia Ci sie zazieleni )) żartuje, ale to strasznie dużo, moze organizm potrzebuje witaminy C? Nie wiem czego jeszcze dużo ma kiwi :/ ja nie mam żadnych zachcianek w sumie, bardziej mnie odrzuca od pewnych rzeczy a moja znajoma w ciąży codziennie na sniadanie jadła tylko śledzie i bezy, wiec nic mnie już nie zdziwiGratuluje udanych wizyt!
Ja dzisiaj mialam kolejne lekcje jazdy i powiem szczerze, ze nie moge sie skupic za bardzo pod koniec. Cale szczescie ze egzamin bedzie tylko 45min, bo jak mam jezdzic 2 godziny, to praktycznie zasypiam.
Plus mam jakas obsesje z kiwi, nie moge przestac tego jesc. Codziennie przynajmniej 12-20 jem, normalnie nic innego mi sie nie chce, tylko kiwi bym mogla jesc. Nie wiem, kiedy to sie zaczelo, ale pamietam jak zanim wiedzialam, ze jestem w ciazy, mialam jakiegos dola i ryczalam przez 2 godziny, po czym kazalam mezowi isc do sklepu kupic kiwi, bo tylko to mi polepszy humor Dziwne to, bo nigdy nie bylam jakas fanka kiwi, szczegolnie, ze tesciowie maja tez kiwi poza winogronami w drugiej czesci ogrodu, cale tony tego rosna, a mi sie nawet nie chcialo fatygowac do ogrodu po jedno, jak tam mieszkalismy. A tutaj normalnie budze sie w nocy i musze szukac sklepu z kiwi