Panikara87
Zaciekawiona BB
Ja jutro usg prenatalne mam w grafiku, ale się jakoś nie stresuje. Co ma być to będzie. Nasz stres tego nie zmieni ani nie pomoże. Trzymam za Was kciuki i śpijcie dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wszystkie, dementuje plotki mam jutro wizytę i nie zasnę za nic... Świruje okrutnie, a maz taki zmęczony że padł od razu i jeszcze chrapie głośno więc ani nie pozwoli zasnąć ani mnie nie ogarnie, eh. Przynajmniej psa wyglaskam za wszystkie czasy
Noc okropna, ale się cieszę, że to już dziś. Może w końcu się uspokoję. Miłego dnia dziewczynyCzekamy na wieści zatem. Ale idź spać kochana i bądź spokojna
To bardzo dobre wiesciJa też już po wizycie cytologia, morfologia i mocz wyniki bardzo dobre. Ciśnienie mam dobre narazie 121/74. Waga taka sama nic nie przybyło nic mniej,stoi w miejscu taka jak przed ciążą aż lekarka nie dowierzała i musiałam być dwa razy ważona mam zalecone witaminki mama dha, żelazo jedną tabletkę zapobiegawczo i witaminę C chyba żeby lepiej żelazo się wchłanialo przez chwilę słyszalam tętno dzidzi, usg nie było :-)
Noc okropna, ale się cieszę, że to już dziś. Może w końcu się uspokoję. Miłego dnia dziewczyny
Ja jutro usg prenatalne mam w grafiku, ale się jakoś nie stresuje. Co ma być to będzie. Nasz stres tego nie zmieni ani nie pomoże. Trzymam za Was kciuki i śpijcie dobrze.