reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mi moje dziecko zabiera urodę, wyglądam fatalnie [emoji14]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Madziula27 ja nawet dwa razy wystąpiłam na Twojej liście :) jest więc nas 39. Dziewczyny znowu wróciły mdłości wieczorne. Jakoś tydzień było już ok. Teraz znowu wieczorami rwie mnie na wymioty :( jutro wyjeżdżamy na tydzień, oczywiście pojedzie se mną moja "przyjaciółka miska" W sytuacjach gdy kabelek jest zajęty jest mi bardzo potrzebna. Ojjjjj myślałam już ze będzie dobrze...

Yin-yang już dodałam kotek mnie powalił [emoji6]

Oliwiapatrycja, też jestem strasznie rozkojarzona i takie głupstwa robię że sama się dziwię jak ja to robię [emoji6]

Polka33, ja rano myślałam że mi przeszło tymczasem teraz ledwo żyje i nie mogę się doczekać aż położę się spać [emoji17]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam listę jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i dajcie znać to dodam. Dzisiaj wieczorem chce wyslac listę do admina [emoji4]

1.Late92
2.NowaNatka
3.Maljan
4.Estaa
5.wiola1994
6.ninex
7.chomiczka007
8.Thisjuss
9.Madziula 27
10.monika121326
11.megalija
12.Wiola1985
13.Colorado1989
14.swing88
15.pralinka92
16.zanka200389
17.czarna_jagoda
18.anulka1991
19.sorenlorenson
20.KatiNails
21.Aegi
22.Margeritka8
23.Ankan
24.polka33
25.Maria.sm
26.Gola84
27.asia0509
28.karorek
29.ciichosza
30.mamaleosia
31.justyna919
32.AnMaDo
33.elisse
34.Moni91
34.GorzkaPomarancza? - udziela się?
35.jadziaaa - udziela się?
36.oliwiapatrycja
37.wrześniowa?
38.polka33
39.Mamadrugiraz
40.MalinaMalina

Kto jeszcze ?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Poproszę o dodanie do grupy:)

Nawiązując do cery to moja też niestety pogorszyła się strasznie co chwilę nowe pryszcze, przesuszone miejsca, a nigdy nie miałam problemów z cera. Mówią że kobieta w ciąży pieknieje, ale chyba mnie to nie dotyczy niestety. Mdłości już mniejsze zdecydowanie, czekam z niecierpliwością na usg genetyczne. A to jeszcze ponad tydzień. Martwię się bardzo, choć staram się myśleć pozytywnie. Wszyscy mówią że schizuje, ale to nie takie proste nie martwić się. W dwóch poprzednich ciazach jakoś bardziej na luzie do wszystkiego podchodzilam, ale w międzyczasie tyle poronien było w moim otoczeniu że teraz mam inną świadomość, no i czasy trochę się zmieniły przez te 12lat.Nawet nie wiedziałam że będę to tak wszystko przeżywać. No cóż byle do 3.02 jakoś wytrwać a potem zobaczymy co będzie dalej.

Dziś miałam wizytę u ginekologa i mam stan zapalny dróg moczowych. Kiedyś ktoś pisał co z naturalnych sposobów stosuje ale nie sposób teraz tego odkopać... wiem że żurawina w różnych postaciach...

reklama
Do góry