reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny dziękuję za slowa otuchy. Staram sie myśleć pozytywnie... Wierzę że wszystko dobrze się skończy i dzidziuś będzie zdrowy

reklama
Umowilam sie wczoraj juz na usg połówkowe na 20 marca, oczywiscie płatne 250 zł. Miala Pani w rejestracji uswiadomiła mnie, ze robia na NFZ, ale tylko po 35 roku zycia i w przypadku gdy cos wyglada podejrzanie.

Ja na razie smaruje sie oliwkami z Rossmanna te babydream niebieska dziecięca i fioletowa dla kobiet w ciąży- super skład - zero zbędnych sztucznych syfow cena też super a wchłania się szybciutko, nie zostawia tłustego filmu... Czy działa? Się okaże . Myślę jeszcze używac oleju kokosowego - uwielbiam :rolleyes:

Z poprzedniej ciąży mam dwa małe rozstępy po boku- szczerze to nawet je lubię bo są malutkie ledwo widoczne więc to taka moja pamiatka... A wtedy używałam oliwki z Johnso&Johnson tej zelowej- konsystencja mi się podobała. Ale teraz stwierdzam że ta firma za,,sztuczna"dla mnie :p

anulka1991 no właśnie też to widzę i nie chce żeby ktoś mnie źle zrozumiał ale żeby dołączyć do grupy zamkniętej należałoby troszkę pobyć z nami na otwartym po co robić w ogóle zamknięta grupę !?[emoji17] może niech dziewczyny się wypowiedzią!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie wypowiedzialam i moim zdaniem nie wystarczy jedna wiadomosc napisac i juz potem tylko czytac i uwazac sie ze sie jest dołączona do grupy bo szkoda wtedy zakladac zamkniętej grupy a wtedy nie bedziemy czuc tej prywatnosci i swobody pisania

Laski, a smarujecie czyms brzuchy i piersi? Ja w pierwszej ciazy mustela- zero rozstepow, choc to pewnie genetyka raczej niz zasluga kremu. Teraz mi szkoda kaski, nie mam zeby tyle za krem wydac. Kupilam z Palmersa maslo dla babeczek ciezarnych. Baaardzo tluste. Spoko pachnie, zobaczymy. Srednio za to sie wchlania i pozostawia taki film na skorze. Ale jest b. wydajne

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Palmers naprawdę ma w porządku skład i podobno działanie też,ja będę próbować bo ich balsamami jestem zachwycona. Poza tym oliwka dla mam z Rossmann i to tyle. Na resztę ciała będę stosować nadal moje naturalne balsamy, inaczej cenowo bym nie wyrobiła. [emoji14] Niby genetyka, ale zawsze warto mieć fajnie nawilżone ciało :D

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Umowilam sie wczoraj juz na usg połówkowe na 20 marca, oczywiscie płatne 250 zł. Miala Pani w rejestracji uswiadomiła mnie, ze robia na NFZ, ale tylko po 35 roku zycia i w przypadku gdy cos wyglada podejrzanie.
Tak jest, z tego powodu ja też płaciłam za prenatalne. Premia poszła w zapomnienie, ale to było najlepiej wydane 250 zł w moim życiu, podobnie jak złotówki wydane na mikroskop owulacyjny [emoji1]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Ja na razie smaruje sie oliwkami z Rossmanna te babydream niebieska dziecięca i fioletowa dla kobiet w ciąży- super skład - zero zbędnych sztucznych syfow cena też super a wchłania się szybciutko, nie zostawia tłustego filmu... Czy działa? Się okaże . Myślę jeszcze używac oleju kokosowego - uwielbiam :rolleyes:

Z poprzedniej ciąży mam dwa małe rozstępy po boku- szczerze to nawet je lubię bo są malutkie ledwo widoczne więc to taka moja pamiatka... A wtedy używałam oliwki z Johnso&Johnson tej zelowej- konsystencja mi się podobała. Ale teraz stwierdzam że ta firma za,,sztuczna"dla mnie :p
No właśnie olej kokosowy jest bardzo dobry podobno, ale ja mam takie głupie pytanie :p jaki to ma być olej? Gdzie go kupic, to olej spożywczy czy kosmetyczny! o_O naprawde nie wiem :rofl:

Ja przy dziewczynach (a mam 2)miałam lepszą cerę i mniej tyłam w ciąży,jak byłam w ciąży z synem to była masakra i cera fatalna i kilogramów bardzo dużo przybrałam a do tego jeszcze mdliło mnie strasznie szczególnie jak czułam jakieś smażone mięso i nie mogłam jeździć samochodem autobusem itp...
Ja tez bede miala prawdopodobnie chłopca i cere mam taka jak przed ciążą ale za to juz przytylam 5.5 kg :( no i tez nie moge czuc miesa ani jest i na samą myśl mnie mdli i tez nie moge podrozowac bardzo sie to niestety nasililo

reklama
Ja póki co wykańczam balsamy, które miałam przez zajściem w ciążę z Yves Roche z masłem schea i rozświetlający z Bielendy :d I liczę, że nic się nie wydarzy bo brzuszek póki co znikomy, ale jak się skończą to zamierzam kupić oliwki z babydream na noc i może jakiś krem na dzień, żeby nie wybrudzić ubrań przed pracą :O

Do góry