reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Madziula27 może nie trądzik ale fakt wyskakują mi 'syfy'. W ciąży z synem cerę miałam idealną.
Madziu z tą płcią to chodzi o to że plemniki z chromosomem Y są szybsze, ale krócej żyją. Natomiast x są wolniejsze, ale żyją dłużej. Dlatego jest większe przeciwieństwo na chłopca podczas owulacji . Natomiast dziewczynka też sp moze zdarzyć jeśli akurat ten konkretny plemnik był najsilniejszy :) także to tylko większe prawdopodobieństwo a nie pewność :D

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zrobiłam listę jeśli kogoś pominęłam to przepraszam i dajcie znać to dodam. Dzisiaj wieczorem chce wyslac listę do admina [emoji4]

1.Late92
2.NowaNatka
3.Maljan
4.Estaa
5.wiola1994
6.ninex
7.chomiczka007
8.Thisjuss
9.Madziula 27
10.monika121326
11.megalija
12.Wiola1985
13.Colorado1989
14.swing88
15.pralinka92
16.zanka200389
17.czarna_jagoda
18.anulka1991
19.sorenlorenson
20.KatiNails
21.Aegi
22.Margeritka8
23.Ankan
24.polka33
25.Maria.sm
26.Gola84
27.asia0509
28.karorek
29.ciichosza
30.mamaleosia
31.justyna919
32.AnMaDo
33.elisse
34.Moni91
34.GorzkaPomarancza? - udziela się?
35.jadziaaa - udziela się?
36.oliwiapatrycja
37.wrześniowa?
38.polka33
39.Mamadrugiraz
40.MalinaMalina

Kto jeszcze ?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Proszę o dodanie do grupy :))

Ja ani w pierwszej ciazy ani teraz nie mam żadnych syfkow, tradzikow ale może to kwestia tego że ja mam bardzo sucha skórę z natury- smaruje olejem kokosowym i oliwa z oliwek i moja skóra je dosłownie pochłania po chwili nic nie ma. Nawet jako nastolatka tak miałam. Za to zdążyły mi się teraz z dwa trzy razy jakieś takie zaczerwienia...:wściekła/y: takie suche i czerwonawe placki na twarzy jakby uczuleniowe :hmm: raz na policzku raz koło brody... I na drugi dzień znikały....

Dziewczyny a ja też mogę prosić o dodanie do grupy?
images.jpeg

:tak:

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    7,2 KB · Wyświetleń: 358
reklama
Na twarzy wygladam lepiej, rowny kolortytyt, nie ma pryszczy, ogolnie bardzo milo. Za to miedzy piersiami sie zaczyna! Pewnie dlatego ze sa wielkie i ciagle sie dotykaja :/
Ja nigdy nie miałam problemu z wypryskami, teraz też nie, ale w okolicach ust i nosa mam pomarańczowe zabarwienie, hm, wydaje mi się, że już tak kiedyś miałam, to musi być typowo hormonalna przypadłość

Do góry