reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie.... czy wy depilujecie się depilatorem w ciazy? Ja przez kilka lat używałam właśnie depilatora a teraz boje się go używać i w grę wchodzi golarka ale mam już dość...
Możesz korzystać. Ale w ciąży rośnie wrażliwość skóry i depilacje mogą okazać się bardziej bolesne.
W ciąży jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne na pewno odpadaja fale radiowe, fale ultradźwiękowe, kwasy, laser.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
cichosza To nie tak ze pół roku dostajesz 100% a potem koniec. Wybierasz sama czy chcesz przez 6 miesięcy otrzymywać 100%, wtedy przez kolejne 6 miesięcy dostajesz 60%. Masz też opcję przez całe 12 miesięcy dostawać 80%. Uważam ze to całkiem spoko, porównując też do innych krajów. Ja nie jestem zwolenniczką tzw. "rozdawnictwa". Do tego 500 plus i jest dobra kwota.

Owocowo sie zrobilo :) czesc @GorzkaPomarańcza i @MalinaMalina! Fajnie ze piszecie. Jak Wam uplywa czas w ciazy poki co? Jak samopoczucie?

@zanka200389 - czemu boisz sie depilatora? Jak korzystalas od dawna to nie ma problemu. W ciazy mozesz kontynuowac depilacje swoja ulubiona metoda. Nie jest wskazane wprowadzac nowa. Depilator dziecku nie zaszkodzi :) jesli natomiast bol bylby duzy to moze faktycznie warto pomyslec o zmianie zeby sie nie meczyc. Ja wczoraj pyknelam cale nogi woskiem I bolalo nawet mniej niz dawniej choc wloski mialam juz dosc nieprzyzwoicie okazale :p

reklama
Do góry