reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
cichosza To nie tak ze pół roku dostajesz 100% a potem koniec. Wybierasz sama czy chcesz przez 6 miesięcy otrzymywać 100%, wtedy przez kolejne 6 miesięcy dostajesz 60%. Masz też opcję przez całe 12 miesięcy dostawać 80%. Uważam ze to całkiem spoko, porównując też do innych krajów. Ja nie jestem zwolenniczką tzw. "rozdawnictwa". Do tego 500 plus i jest dobra kwota.
500+ jest tylko na drugie dziecko, lub trzeba mieć naprawdę niskie zarobki, ja się na pewno na nic nie złapię bo oboje pracujemy. Z resztą wystarczyło by mi abym przez rok dostawała to, co sobie wypracowałam i byłabym zadowolona. To żadna zapomoga jakby nie patrzeć. [emoji14]

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Megalia jakie Masz przczucia chlopiec czy dziewczynka? Mam nadzieję że 12 się dowiemy, na którą masz wizyte?

Witamy Rozyczka 91 i Moni 91 przy Was czuje się stara :)

Dzisiaj zjadłam parówke prawie całą i czuje się o niebo lepiej bo od tyg nie tknelam nic...boje się że zaglodze to moje dziecko :(

Dziewczyny ile razy dziennie smarujecie brzuchu? Ja w poprzedniej ciazy za każdym razem jak szłam do toalety teraz przy 14 miesięczniaku cieszę się jak uda mi się chociaż raz w ciągu dnia :)
Smaruje raz dziennie wieczorem. Dopóki nie ma jeszcze brzuszka to nie widzę potrzeby by robić to częściej :)

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Do góry