MalinaMalina
Fanka BB :)
Ciąża poza sporadycznymi mdlosciami i napadami sennosci sprawia mi duzo radosci.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego że były dłuższeOwocowo sie zrobilo czesc @GorzkaPomarańcza i @MalinaMalina! Fajnie ze piszecie. Jak Wam uplywa czas w ciazy poki co? Jak samopoczucie?
@zanka200389 - czemu boisz sie depilatora? Jak korzystalas od dawna to nie ma problemu. W ciazy mozesz kontynuowac depilacje swoja ulubiona metoda. Nie jest wskazane wprowadzac nowa. Depilator dziecku nie zaszkodzi jesli natomiast bol bylby duzy to moze faktycznie warto pomyslec o zmianie zeby sie nie meczyc. Ja wczoraj pyknelam cale nogi woskiem I bolalo nawet mniej niz dawniej choc wloski mialam juz dosc nieprzyzwoicie okazale
Jasne :-) fajnie że nas jest coraz więcej :-)Hej dziewczyny!
Czytam Was już od dawna ale dopiero teraz postanowiłam się ujawnić. Rocznikowo mam 27 lat, jest to moja pierwsza ciąża. Jestem w 12t 3d. Mam nadzieję że mogę do Was dołączyć
Witam rowiesniczke i to tez moja pierwsza ciaza a ktory tydzien?Cześć dziewczyny, śledzę Wasze wpisy od jakiegoś czasu. Musiałam sporo nadrobić, a skoro już nadrobiłam to chętnie do Was dołączę Mam 26lat i po raz pierwszy jestem w ciąży, dlatego liczę na Waszą wiedzę i doświadczenia
Witam 11tydzien jesli dobrze licze, a u Ciebie?Witam rowiesniczke i to tez moja pierwsza ciaza a ktory tydzien?
Biedna wiem co to znaczy. Ja już tak drugą ciążę się męczę. Ale u mnie na lekach przeciwwymiotnych się znów skończyłoMdłości mnie wykańczają... od samego rana do wieczora. Nawet imbir nie pomaga :/ Poza tym codziennie się budzę około 5 i mam problem z zaśnięciem... za to w dzień bym spała na stojąco.
Hej ja tez mam rocznikowo 27 i tez pierwsza ciazaHej dziewczyny!
Czytam Was już od dawna ale dopiero teraz postanowiłam się ujawnić. Rocznikowo mam 27 lat, jest to moja pierwsza ciąża. Jestem w 12t 3d. Mam nadzieję że mogę do Was dołączyć