reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Owocowo sie zrobilo :) czesc @GorzkaPomarańcza i @MalinaMalina! Fajnie ze piszecie. Jak Wam uplywa czas w ciazy poki co? Jak samopoczucie?

@zanka200389 - czemu boisz sie depilatora? Jak korzystalas od dawna to nie ma problemu. W ciazy mozesz kontynuowac depilacje swoja ulubiona metoda. Nie jest wskazane wprowadzac nowa. Depilator dziecku nie zaszkodzi :) jesli natomiast bol bylby duzy to moze faktycznie warto pomyslec o zmianie zeby sie nie meczyc. Ja wczoraj pyknelam cale nogi woskiem I bolalo nawet mniej niz dawniej choc wloski mialam juz dosc nieprzyzwoicie okazale :p
Dlatego że były dłuższe :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mdłości mnie wykańczają... od samego rana do wieczora. Nawet imbir nie pomaga :/ Poza tym codziennie się budzę około 5 i mam problem z zaśnięciem... za to w dzień bym spała na stojąco.

Megalia jakie Masz przczucia chlopiec czy dziewczynka? Mam nadzieję że 12 się dowiemy, na którą masz wizyte?

Witamy Rozyczka 91 i Moni 91 przy Was czuje się stara :)

Dzisiaj zjadłam parówke prawie całą i czuje się o niebo lepiej bo od tyg nie tknelam nic...boje się że zaglodze to moje dziecko :(

Dziewczyny ile razy dziennie smarujecie brzuchu? Ja w poprzedniej ciazy za każdym razem jak szłam do toalety teraz przy 14 miesięczniaku cieszę się jak uda mi się chociaż raz w ciągu dnia :)

Mdłości mnie wykańczają... od samego rana do wieczora. Nawet imbir nie pomaga :/ Poza tym codziennie się budzę około 5 i mam problem z zaśnięciem... za to w dzień bym spała na stojąco.
Biedna :( wiem co to znaczy. Ja już tak drugą ciążę się męczę. Ale u mnie na lekach przeciwwymiotnych się znów skończyło

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry