reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jak masz 13,2 to chyba powinien być na lipiec. Przynajmniej ja tak mam :-D moja dzidzia w piątek miała 7cm wtedy był 12,4 tydz ale z usg kilka dni strasza wyszła i termin przesunął się na 25.07
To bardzo zbliżone masz do mojego ;-)
To twoj maluszek jest duzo wiekszy jak jest tydzien roznicy :p moze mi zapomnial powiedziec ale sie pomylil choc najpierw mialam na 22 lipiec ale ze mam cykle 36 dniowe to sie troche opoznilo :)

Chociaż wolałabym bym urodzić wcześniej niż 25 lipiec :-D w moje urodziny i mojej mamy 17 lipiec, o i żeby była dziewczynka taki mój prezent, Ale to pewnie mało prawdopodobne :-D

Albo pół roku 100% albo rok 80%

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ale oszustwo :/// Pół roku co to ma być...

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Chociaż wolałabym bym urodzić wcześniej niż 25 lipiec :-D w moje urodziny i mojej mamy 17 lipiec, o i żeby była dziewczynka taki mój prezent, Ale to pewnie mało prawdopodobne :-D
Ja zawsze chcialam urodzic kwietniu jak sie bedzie tak ladnie robilo na polu :) ja tez bardzo chcialam dziewczynke i tez tak czulam ale dzis lekarz powiedzial z to chlopczyk choc jeszcze nie tak na 100% ale najwazniejsze ze zdrowe :)

reklama
Tak to jest rozbijane macierzyński i rodzicielski. Ale potocznie mówi się na całość macierzyński. Ja brałam rok na syna 80% płatne.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Wszędzie tylko patrzą jak nas okraść. Serio? Nawet roku nie można siedzieć z dzieckiem tylko już patrzą gdzie zabrać. :///

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Do góry