anulka1991
Fanka BB :)
Na 1 sierpnia poki co lekarz nie zmienil zdania wiec moze tak bedzieTo na kiedy termin Ci wypada? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 1 sierpnia poki co lekarz nie zmienil zdania wiec moze tak bedzieTo na kiedy termin Ci wypada? :-)
Jak masz 13,2 to chyba powinien być na lipiec. Przynajmniej ja tak mam moja dzidzia w piątek miała 7cm wtedy był 12,4 tydz ale z usg kilka dni strasza wyszła i termin przesunął się na 25.07Na 1 sierpnia poki co lekarz nie zmienil zdania wiec moze tak bedzie
To twoj maluszek jest duzo wiekszy jak jest tydzien roznicy moze mi zapomnial powiedziec ale sie pomylil choc najpierw mialam na 22 lipiec ale ze mam cykle 36 dniowe to sie troche opozniloJak masz 13,2 to chyba powinien być na lipiec. Przynajmniej ja tak mam moja dzidzia w piątek miała 7cm wtedy był 12,4 tydz ale z usg kilka dni strasza wyszła i termin przesunął się na 25.07
To bardzo zbliżone masz do mojego ;-)
To pewnie przez długie cykle, ja miałam takie 27-28 dni:-)To twoj maluszek jest duzo wiekszy jak jest tydzien roznicy moze mi zapomnial powiedziec ale sie pomylil choc najpierw mialam na 22 lipiec ale ze mam cykle 36 dniowe to sie troche opoznilo
No właśnie i dlatego jest tydzien roznicy miedzy nami ale nikt do konca nie wie kiedy bedzie dokladny dzienTo pewnie przez długie cykle, ja miałam takie 27-28 dni:-)
Ale oszustwo :/// Pół roku co to ma być...Albo pół roku 100% albo rok 80%
Ja zawsze chcialam urodzic kwietniu jak sie bedzie tak ladnie robilo na polu ja tez bardzo chcialam dziewczynke i tez tak czulam ale dzis lekarz powiedzial z to chlopczyk choc jeszcze nie tak na 100% ale najwazniejsze ze zdroweChociaż wolałabym bym urodzić wcześniej niż 25 lipiec w moje urodziny i mojej mamy 17 lipiec, o i żeby była dziewczynka taki mój prezent, Ale to pewnie mało prawdopodobne
Wszędzie tylko patrzą jak nas okraść. Serio? Nawet roku nie można siedzieć z dzieckiem tylko już patrzą gdzie zabrać. :///Tak to jest rozbijane macierzyński i rodzicielski. Ale potocznie mówi się na całość macierzyński. Ja brałam rok na syna 80% płatne.