reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Korzystam, dochodzą, połowa rzeczy w sieciowkach to rzeczy z Chin więc wiele się to nie różni ;) trzeba tylko zamawiać rzeczy które już mają jakieś opinie

hchyyx8dnm3epjzo.png
No w sumie racja, co teraz nie ma Chińskiego, praktycznie wszystko :-)
Może spróbuję zamówić coś dla maluszka do lata może dojdzie :-):-)

reklama
Dziewczyny a korzystacie z Aliexpress? Ja nie ale tak się zastanawiam czy warto, i jak z jakością, i czy w ogóle te paczki dochodzą. Ostatnio przeglądałam to nawet niektóre rzeczy wydają się spoko przynajmniej z wyglądu :-D
Ja zamawiałam nałogowo jak syn był mały. Musisz sprawdzać opinie do aukcji :) ale ja z większości byłam zadowolona :) ostatnio takie skarpetki mi przyszły :)
1516285400-18f5325cf72ab559-aaaaaa.jpeg
1516285412-bde357544e23edc7-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dużo się tu dziś dzieje, fajnie! Wysyłam moc dobrej energii do wszystkich przeziębionych, chorych, zmęczonych i zemdlonych. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny i dbajcie o siebie :*

Lista sierpniowych mam powiększa się o nicki których tutaj nie spotykam. Myślę, że mamy kilka cichych forumowiczek, które nas podczytują i jeszcze się nie ujawniły. Może dacie się zachęcić dziewczyny? Wiem, że ciężko się tak nagle wbić w temat i wyskoczyć z powitaniem ale możecie być pewne, że zostaniecie ciepło przyjęte :) Im szybciej tym lepiej ;)

My nie mamy jeszcze imienia wybranego i ciuszków tez jeszcze nie kupuje, pewnie zakupy zacznę robić jak będzie płeć poznana albo kolo 7 miesiąca jak z córką :)
I też muszę wszytsko od podstaw kupić i chce teraz trochę poszaleć :) z córką nie mogłam więc teraz trochę nadrobie sasasa :D

Dzisiaj na obiad pyszny kotleciki schabowy z ziemniaczkami i buraczkami mniam :rolleyes2:
Dzisiaj już prawie brzuch nie boli na szczęście :) wydaje mi się że wczoraj to było z nerwów bo miałam stresujący dzień :(
@KatiNails jak tam się czujesz laska? Leki trochę pomogły czy jeszcze musisz poczekać na efekty?

My nie mamy jeszcze imienia wybranego i ciuszków tez jeszcze nie kupuje, pewnie zakupy zacznę robić jak będzie płeć poznana albo kolo 7 miesiąca jak z córką :)
I też muszę wszytsko od podstaw kupić i chce teraz trochę poszaleć :) z córką nie mogłam więc teraz trochę nadrobie sasasa :D

Dzisiaj na obiad pyszny kotleciki schabowy z ziemniaczkami i buraczkami mniam :rolleyes2:
Dzisiaj już prawie brzuch nie boli na szczęście :) wydaje mi się że wczoraj to było z nerwów bo miałam stresujący dzień :(
@KatiNails jak tam się czujesz laska? Leki trochę pomogły czy jeszcze musisz poczekać na efekty?
Dzięki za pytasz :* leków jeszcze nie wybrałam. W aptece nie było i mi dziewczyny zamówiły. :( Ale chyba trochę spacer na świeżym powietrzu mi pomógł bo nie dawno trzy kromki chleba tostowego z pasztetem zjadłam [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry