reklama
NowaNatka
Fanka BB :)
Hej.melduje się po wczorajszej wizycie!synus ma 5,5cm tak,będzie chłopiec chodź po cichu liczyłam na córcię
Niestety dzis rano znosi miałam plamienie. Dzwoniłam do giną mówiące jak niemprzejdze do wieczora mam dzwonić on stawiam zemsto po badaniu.poniewaz łożysko imwszystko,jest ok
Niestety dzis rano znosi miałam plamienie. Dzwoniłam do giną mówiące jak niemprzejdze do wieczora mam dzwonić on stawiam zemsto po badaniu.poniewaz łożysko imwszystko,jest ok
O kurcze... Może niedługo sytuacja się poprawi... Trzymam kciuki!A ja się wybrałam do Babci z Córką, a miasto ogarnął paraliż przez silnie. Jak ja wrócę do domu ;(
Thisjuss
Moderatorka
A mogłam zostać w domu [emoji14]O kurcze... Może niedługo sytuacja się poprawi... Trzymam kciuki!
O matko, znasz już płeć tak z całą pewnością? 5.5 cm to już kawał człowieka, Gratulacje!Hej.melduje się po wczorajszej wizycie!synus ma 5,5cm tak,będzie chłopiec chodź po cichu liczyłam na córcię
Myślę że plamienie to własnie po badaniu. Jeśli wczoraj wszystko było ok to pewnie po prostu śluzówka podrażniona w wyniku badania. To teraz u nas standard. No ale wiadomo że czujność warto włączyć
sorenlorenson
Ja też właśnie wcinam schabowego z surówką z kapusty szybki obiad po pracy jakoś weny dzisiaj nie miałam żeby wymyślić cos lepszego
NowaNatka ja po badaniu tez miałam lekkie plamienia spokojnie może też masz po tym
NowaNatka ja po badaniu tez miałam lekkie plamienia spokojnie może też masz po tym
Madziula 27
Moderatorka
NowaNatka, gratulacje zdrowego synusia [emoji6] Dzisiaj z rana była dyskusja, że nie możliwe jest tak wcześnie poznać płeć a jednak można [emoji6][emoji4]Myślałam, że to tylko ja jestem takim skrajnym przypadkiem [emoji23][emoji6][emoji4] To plamienie to na pewno przez wczorajsze usg - mialas transwaginalne czy przez powłokę brzuszną?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
oliwiapatrycja
My nie mamy jeszcze imienia wybranego i ciuszków tez jeszcze nie kupuje, pewnie zakupy zacznę robić jak będzie płeć poznana albo kolo 7 miesiąca jak z córką
I też muszę wszytsko od podstaw kupić i chce teraz trochę poszaleć z córką nie mogłam więc teraz trochę nadrobie sasasa
Dzisiaj na obiad pyszny kotleciki schabowy z ziemniaczkami i buraczkami mniam
Dzisiaj już prawie brzuch nie boli na szczęście wydaje mi się że wczoraj to było z nerwów bo miałam stresujący dzień
O.. Buraczki.. Tez bym zjadła.. Uwielbiam je jeść.. Chyba jutro sobie zrobię same tylko buraczki, bo mięsa w dalszym ciągu nie mogę jeść :-)
Wiola1985
Dokładnie, a najelpiej te ze zdjeciami Ja sobie chwale bardziej niż ebay.Korzystam, dochodzą, połowa rzeczy w sieciowkach to rzeczy z Chin więc wiele się to nie różni trzeba tylko zamawiać rzeczy które już mają jakieś opinie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wiola1985
Własnie sie dowiedziałam, że koleżanka z pracy była w ciązy...do wczoraj. Straciła w 7 tyg. Tak mi jej szkoda.... jeszcze gorszy stres ze musze na usg czekac tydzien.
W Uk mamy +8 stopni, ale wieje niesamowicie. W nocy furgały od sasiadów smietniki po ulicy. Spać sie nie dało. Zaraz dzwonie potwierdzić wizyte dzisian z położną...trzymajcie kciuki.
W Uk mamy +8 stopni, ale wieje niesamowicie. W nocy furgały od sasiadów smietniki po ulicy. Spać sie nie dało. Zaraz dzwonie potwierdzić wizyte dzisian z położną...trzymajcie kciuki.