reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ubranek też jeszcze nie kupuje bo nam nadzieję, że na następnej wizycie dowiem się płeć i wtedy zacznę powoli coś kupować :) chociaż tak jak pisałyście warto kupić uniwersalne.

reklama
O matko!!!! Powodzenia!!! Będzie pięknie

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Zapowiada się pięknie, bo w Szczecinie dzisiaj jest tak :D
DSC_0247.JPG

hchyyx8dnm3epjzo.png

Załączniki

• DSC_0247.JPG
    DSC_0247.JPG
    44 KB · Wyświetleń: 403
U nas na Podkarpaciu (przynajmniej w Rzeszowie) co spadło to topnieje już [emoji24] a chciałam na weekendzie chłopaków na sanki wysłać..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
No tutaj cały grudzień Deszcz padał a dziś tak nagle w ciągu godziny spadło tyle śniegu, że moje dziecko i mój kot nie mogą wyjść z zachwytu :D na jutro też zapowiadają więc powinno być super

hchyyx8dnm3epjzo.png

Thisjuss to już niedługo wielki dzień [emoji4]

Katinails teraz chyba najgorszy miesiąc przed Tobą [emoji57]

Wiola1994 coraz większe te nasze maluszki [emoji5]️

Ja mam ubranka po córce i synu. Trzymam dla siostry, która planuje maluszka za jakiś czas.A tu niespodziankę zaliczyłam. Za to zdążyłam sprzedać wózek, łóżeczko czy huśtawkę.

Szybko macie imiona wybrane [emoji4] ja chyba zacznę się zastanawiać po poznaniu płci. Ja chciałam mieć niespodziankę do porodu, ale M chce wiedzieć.

U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza [emoji4] nudności mam niewiele i są do wytrzymania. Najgorsza była pierwsza.

Ja narazie czekam z ciuszkami bo jak będzie dziewczynka to mam ich multum :p większość nieuzywana praktycznie bo kupowałam nowe a nie wynosila..
Jestem po wizycie, dzidzia zdrowa spała, doktor ja poruszała bo mierzyla itd i się obudziła :p ma całe 5,30 cm :) zdjęć nie mam bo byle jakie zrobi

Ojej naprawdę spora dzidzia, moja w 11 tyg miała tylko 4,2 cm., 5,30 to już kawał malucha ;-):-)to moje dziecię jakieś małe niedożywione chyba :-D zresztą ja przez te wymioty i inne jem tyle co kot naplakał

Thisjuss to już niedługo wielki dzień [emoji4]

Katinails teraz chyba najgorszy miesiąc przed Tobą [emoji57]

Wiola1994 coraz większe te nasze maluszki [emoji5]️

Ja mam ubranka po córce i synu. Trzymam dla siostry, która planuje maluszka za jakiś czas.A tu niespodziankę zaliczyłam. Za to zdążyłam sprzedać wózek, łóżeczko czy huśtawkę.

Szybko macie imiona wybrane [emoji4] ja chyba zacznę się zastanawiać po poznaniu płci. Ja chciałam mieć niespodziankę do porodu, ale M chce wiedzieć.

U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza [emoji4] nudności mam niewiele i są do wytrzymania. Najgorsza była pierwsza.
Leki mam będę się ratować.. no co zrobię :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny a korzystacie z Aliexpress? Ja nie ale tak się zastanawiam czy warto, i jak z jakością, i czy w ogóle te paczki dochodzą. Ostatnio przeglądałam to nawet niektóre rzeczy wydają się spoko przynajmniej z wyglądu :-D

reklama
Dziewczyny a korzystacie z Aliexpress? Ja nie ale tak się zastanawiam czy warto, i jak z jakością, i czy w ogóle te paczki dochodzą. Ostatnio przeglądałam to nawet niektóre rzeczy wydają się spoko przynajmniej z wyglądu :-D
Korzystam, dochodzą, połowa rzeczy w sieciowkach to rzeczy z Chin więc wiele się to nie różni ;) trzeba tylko zamawiać rzeczy które już mają jakieś opinie

hchyyx8dnm3epjzo.png

Do góry