reklama
Thisjuss
Moderatorka
Zapowiada się pięknie, bo w Szczecinie dzisiaj jest takO matko!!!! Powodzenia!!! Będzie pięknie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
U nas na Podkarpaciu (przynajmniej w Rzeszowie) co spadło to topnieje już [emoji24] a chciałam na weekendzie chłopaków na sanki wysłać..
Thisjuss
Moderatorka
No tutaj cały grudzień Deszcz padał a dziś tak nagle w ciągu godziny spadło tyle śniegu, że moje dziecko i mój kot nie mogą wyjść z zachwytu na jutro też zapowiadają więc powinno być superU nas na Podkarpaciu (przynajmniej w Rzeszowie) co spadło to topnieje już [emoji24] a chciałam na weekendzie chłopaków na sanki wysłać..
elisse
Fanka BB :)
Thisjuss to już niedługo wielki dzień [emoji4]
Katinails teraz chyba najgorszy miesiąc przed Tobą [emoji57]
Wiola1994 coraz większe te nasze maluszki [emoji5]️
Ja mam ubranka po córce i synu. Trzymam dla siostry, która planuje maluszka za jakiś czas.A tu niespodziankę zaliczyłam. Za to zdążyłam sprzedać wózek, łóżeczko czy huśtawkę.
Szybko macie imiona wybrane [emoji4] ja chyba zacznę się zastanawiać po poznaniu płci. Ja chciałam mieć niespodziankę do porodu, ale M chce wiedzieć.
U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza [emoji4] nudności mam niewiele i są do wytrzymania. Najgorsza była pierwsza.
Ja mam ubranka po córce i synu. Trzymam dla siostry, która planuje maluszka za jakiś czas.A tu niespodziankę zaliczyłam. Za to zdążyłam sprzedać wózek, łóżeczko czy huśtawkę.
Szybko macie imiona wybrane [emoji4] ja chyba zacznę się zastanawiać po poznaniu płci. Ja chciałam mieć niespodziankę do porodu, ale M chce wiedzieć.
U mnie ta ciąża jest najłagodniejsza [emoji4] nudności mam niewiele i są do wytrzymania. Najgorsza była pierwsza.
oliwiapatrycja
Ja narazie czekam z ciuszkami bo jak będzie dziewczynka to mam ich multum większość nieuzywana praktycznie bo kupowałam nowe a nie wynosila..
Jestem po wizycie, dzidzia zdrowa spała, doktor ja poruszała bo mierzyla itd i się obudziła ma całe 5,30 cm zdjęć nie mam bo byle jakie zrobi
Ojej naprawdę spora dzidzia, moja w 11 tyg miała tylko 4,2 cm., 5,30 to już kawał malucha ;-):-)to moje dziecię jakieś małe niedożywione chyba zresztą ja przez te wymioty i inne jem tyle co kot naplakał
Leki mam będę się ratować.. no co zrobięThisjuss to już niedługo wielki dzień [emoji4]
oliwiapatrycja
Dziewczyny a korzystacie z Aliexpress? Ja nie ale tak się zastanawiam czy warto, i jak z jakością, i czy w ogóle te paczki dochodzą. Ostatnio przeglądałam to nawet niektóre rzeczy wydają się spoko przynajmniej z wyglądu
sorenlorenson
@KatiNails słyszałam że ma dopadać także może jeszcze się uda z tymi sankami, poza tym ma strasznie wiać :/
reklama
Thisjuss
Moderatorka
Korzystam, dochodzą, połowa rzeczy w sieciowkach to rzeczy z Chin więc wiele się to nie różni trzeba tylko zamawiać rzeczy które już mają jakieś opinieDziewczyny a korzystacie z Aliexpress? Ja nie ale tak się zastanawiam czy warto, i jak z jakością, i czy w ogóle te paczki dochodzą. Ostatnio przeglądałam to nawet niektóre rzeczy wydają się spoko przynajmniej z wyglądu