reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Korzystam, dochodzą, połowa rzeczy w sieciowkach to rzeczy z Chin więc wiele się to nie różni ;) trzeba tylko zamawiać rzeczy które już mają jakieś opinie

hchyyx8dnm3epjzo.png
No w sumie racja, co teraz nie ma Chińskiego, praktycznie wszystko :-)
Może spróbuję zamówić coś dla maluszka do lata może dojdzie :-):-)

reklama
Dziewczyny a korzystacie z Aliexpress? Ja nie ale tak się zastanawiam czy warto, i jak z jakością, i czy w ogóle te paczki dochodzą. Ostatnio przeglądałam to nawet niektóre rzeczy wydają się spoko przynajmniej z wyglądu :-D
Ja zamawiałam nałogowo jak syn był mały. Musisz sprawdzać opinie do aukcji :) ale ja z większości byłam zadowolona :) ostatnio takie skarpetki mi przyszły :)
1516285400-18f5325cf72ab559-aaaaaa.jpeg
1516285412-bde357544e23edc7-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dużo się tu dziś dzieje, fajnie! Wysyłam moc dobrej energii do wszystkich przeziębionych, chorych, zmęczonych i zemdlonych. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny i dbajcie o siebie :*

Lista sierpniowych mam powiększa się o nicki których tutaj nie spotykam. Myślę, że mamy kilka cichych forumowiczek, które nas podczytują i jeszcze się nie ujawniły. Może dacie się zachęcić dziewczyny? Wiem, że ciężko się tak nagle wbić w temat i wyskoczyć z powitaniem ale możecie być pewne, że zostaniecie ciepło przyjęte :) Im szybciej tym lepiej ;)

My nie mamy jeszcze imienia wybranego i ciuszków tez jeszcze nie kupuje, pewnie zakupy zacznę robić jak będzie płeć poznana albo kolo 7 miesiąca jak z córką :)
I też muszę wszytsko od podstaw kupić i chce teraz trochę poszaleć :) z córką nie mogłam więc teraz trochę nadrobie sasasa :D

Dzisiaj na obiad pyszny kotleciki schabowy z ziemniaczkami i buraczkami mniam :rolleyes2:
Dzisiaj już prawie brzuch nie boli na szczęście :) wydaje mi się że wczoraj to było z nerwów bo miałam stresujący dzień :(
@KatiNails jak tam się czujesz laska? Leki trochę pomogły czy jeszcze musisz poczekać na efekty?

My nie mamy jeszcze imienia wybranego i ciuszków tez jeszcze nie kupuje, pewnie zakupy zacznę robić jak będzie płeć poznana albo kolo 7 miesiąca jak z córką :)
I też muszę wszytsko od podstaw kupić i chce teraz trochę poszaleć :) z córką nie mogłam więc teraz trochę nadrobie sasasa :D

Dzisiaj na obiad pyszny kotleciki schabowy z ziemniaczkami i buraczkami mniam :rolleyes2:
Dzisiaj już prawie brzuch nie boli na szczęście :) wydaje mi się że wczoraj to było z nerwów bo miałam stresujący dzień :(
@KatiNails jak tam się czujesz laska? Leki trochę pomogły czy jeszcze musisz poczekać na efekty?
Dzięki za pytasz :* leków jeszcze nie wybrałam. W aptece nie było i mi dziewczyny zamówiły. :( Ale chyba trochę spacer na świeżym powietrzu mi pomógł bo nie dawno trzy kromki chleba tostowego z pasztetem zjadłam [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry