reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny a korzystacie z Aliexpress? Ja nie ale tak się zastanawiam czy warto, i jak z jakością, i czy w ogóle te paczki dochodzą. Ostatnio przeglądałam to nawet niektóre rzeczy wydają się spoko przynajmniej z wyglądu :-D
My używamy [emoji1]

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Hej.melduje się po wczorajszej wizycie!synus ma 5,5cm:) tak,będzie chłopiec chodź po cichu liczyłam na córcię:p
Niestety dzis rano znosi miałam plamienie. Dzwoniłam do giną mówiące jak niemprzejdze do wieczora mam dzwonić on stawiam zemsto po badaniu.poniewaz łożysko imwszystko,jest ok

Hej dziewczyny, ja też dzisiaj byłam na badaniu prenatalnym, wszystko bardzo dobrze, wszystkie pomiary w normie :) dzidzius ma 5,5 cm i na 80% będzie również synek :)

Cześć,rodze 4 sierpnia.
Mialam badanie 8 stycznia i malenstwo mialo prawie 5 cm. :) serduszko zdrowe bardzo sie wiercilo machalo rączkami nozkami. Obecnie w sobotę koncze 12 tydzień zaczynam 13 tydzien. Czy ma ktoś zdj usg może pokazać, i czy znacie plec ? Na moim widac cos bylo miedzy nozkami ale nie wiem czy nie za wczesnie i czy to nie pepowina prosze o wasze zdjecia. Kolejna wizytę mam 2 lutego . Ja mecze się z bólem rwy kulszowej.
Pozdrawiam Was mamusie

Ja na wieczór mam tak że niby jestem głodna, ale czuje ze wszsytko stoi mi w gardle. Tu burczy w brzuchu a uczucie takiego zapchania. Rano i wieczorem przeszkadzają i zapachy, ciężko z jedzeniem. Ale w ciagu dnia jem wszystko....no ciężej z miesem.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi czesto jedzenie stoi w gardle az czekam az mi to przejdzie i bede mogla normalnie jesc

Dużo się tu dziś dzieje, fajnie! Wysyłam moc dobrej energii do wszystkich przeziębionych, chorych, zmęczonych i zemdlonych. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny i dbajcie o siebie :*

Lista sierpniowych mam powiększa się o nicki których tutaj nie spotykam. Myślę, że mamy kilka cichych forumowiczek, które nas podczytują i jeszcze się nie ujawniły. Może dacie się zachęcić dziewczyny? Wiem, że ciężko się tak nagle wbić w temat i wyskoczyć z powitaniem ale możecie być pewne, że zostaniecie ciepło przyjęte :) Im szybciej tym lepiej ;)
Ja tez sie nie dawno ujawnilam i nie zaluje tak ze nowe mamy zapraszamy do wspolnej konwersacji :)

No więc własnie odwołali mi wizytę. Może jutro...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde, w kulki lecą :( niefajnie, że musisz tyle czekać, a na dodatek takie newsy z otoczenia, zawsze człowiek zastanawia się, czy jego też to nie dotknie :(

Wiola, tym pomysłem na ogórkową to zapełniłaś mi dzień jedzeniem przynajmniej [emoji6] już 3 talerze zjadłam i ostatni czwarty też pewnie jeszcze na kolację wetnę [emoji1] ooooj, ale mi smakuje.

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry