reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak byłam na pierwszej wizycie to lekarz najpierw mi wpisał karte a potem dopiero badał ale potem zmienilam na innego bo stwierdzilam że ten jakiś niekompetentny choć moje koleżanki wszystkie chodzą do niego ale może przez to że jest w mojej miejscowości nowy i młody mi jakoś nie za bardzo spasował.
Mnie też cały czas mdli od zapachów i jezdzenia choć na szczescie ani razu nie wymiotowałam.

reklama
Megalija, Ty należysz do tych szczęśliwców, że nie masz mdłości dlatego Ci kawa smakuje [emoji6]

Oliwiapartycja, takie niespodzianki nie są fajne ale na szczęście do piątku bliziutko [emoji6] A jakie wyczekane będzie to usg - to usg prenatalne ?

KatiNails, jak jest zimne to nie przeszkadza, że słodkie tak jak lody [emoji6]

Karorek, dużo zdrówka dla Ciebie!!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha zdecydowanie tak! To jest ciekawe bo w życiu nigdy nie miałam szczególnego szczęścia, pecha też w sumie nie, byłam po prostu 'normalna', a w kontekście ciąży czuję, że jestem absolutnie szczęściarą. Przynajmniej na razie ;)

Megalija, zdarzają się takie szczęściary jak Ty [emoji6] w swoim otoczeniu mam dwie koleżanki, która nie miały żadnych objawów przez dwie ciążę [emoji6] oby tak pozostało do końca ciazy [emoji6]

Wiola1985, ja dzisiaj zrobiłam kluseczki śląskie z roladkami śląskim chociaż wcale nie mam na nie ochotę , prędzej zjadłabym Twoja zupkę [emoji23]

Madziula ja właśnie zrobiłam kluski, bitki i czerwoną kapustę...ale dalej zajadam się ogórkową :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się załamałam :-( miałam mieć jutro usg juz doczekać się nie mogłam aż zobaczę dzidzie a tu dzwonią że Pani doktor jutro nie może i przełożone mam na piątek :-(

3jgxgzu3myn8c509.png

j5rbanliaajhz73z.png
O nieee współczuje. Ja mam wizyte z położną w czwartek o 18:00 też bardzo sie nastawiam, że zobacze dzidziusia i wogole że dowiem się wreszcie czy wszystko jest ok,ale już zapowiedzieli ze mam zadzwonić o 17:00 żeby potwierdzić ze wizyta sie odbędzie.
U mnie ostatnio bardzo dobre dni, nic mi sie smierdzi, nie mdli...byleby nje zapeszyć i żeby tak zostało. Wczoraj miałam mega dzień na słodkie. Dzisiaj na szybko gotowałam zupę ogorkową.
1516109289-3f5d2160f0ca2769-aaaaaa.jpeg

Wiola1985, pychotka ja jestem już po obiadku i dzisiejsze kluseczki ewidentnie mi podeszly gorzej z mieskiem.

Dziewczyny przeziebione / chore stosujecie moze oscillococcinum na przeziębienie? Tak się cieszyłam, że nic mi nie jest do teraz. Nagle zaczęłam kichac dostalam katar i ogólnie czuje się słabo [emoji17]

Ale w urzędzie mają swoje druki i i tak z tego co wiem odeślą do lekarza żeby im to wypełnił.
U nas raczej wszyscy już z zaświadczeniami przychodzą raz się spotkałam z kobietą której lekarz nie wystawił bo poszła w 4 miesiącu tak twierdziła więc becikowego nie dostała.
U nas też jakaś epidemia dzisiaj koleżanka przyszła zasmarkana, ledwo mówi, rozpalona no aż mnie coś tknęło po co w takim stanie przychodzić do pracy jeszcze w dodatku nic pilnego nie było, ale starsze pokolenie już tak ma niestety :|

reklama
A podobno od słodkiego Cię odrzuca [emoji23] a to mega słodkie [emoji23][emoji23]
Chodź do mnie mam jeszcze domowy sorbet malinowy w zamrażarce :D podzielę się [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
KatiNails kusisz ja za sorbetami jestem niebardzo choć ostatnio tak mi spasowało wszytko co malinowe a ty skąd jesteś bo z tego co kojarzę to też pisałaś że z okolic rzeszowa

Do góry