reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

KatiNails, mnie z córeczką krótko trzymało jakoś do 8-9tc i nagle odpuścilo i było ok Ja jak nie zjem a właściwie nie najem się do syta to mam taki odlot - strasznie mnie wtedy męczy. Ostatnio zauważyłam, że jak zjem lody to jest lepiej [emoji6]

Oliwiapartycja, może za niedługo Ci przejdzie bynajmniej będę mocno trzymać kciuki [emoji110] też wychodzę z założenia - najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe [emoji6]

Maria.sm - o rany strasznie współczuję tych wyjść wieczornych ja nawet mam problem z wyjściem do sklepu czy zawiezieniu córeczki do przedszkola np. wczoraj nie poszła bo nie chciało mi się wstać [emoji6] Mnie ostatnio naszło na kawę jak byliśmy z mężem w kawiarni i jakoś tak miałam myśli żeby sobie zamówić ostatecznie zrezygnowałam ale myśli o niej pozostały [emoji6]

Ciichosza, dużo zdrówka! Choroba akurat teraz + mdłości to najgorsze co może być.

Mnie najbardziej dziwi brak ochoty na słodycze przed ciążą bardzo lubiłam a teraz patrzeć na nie - nie mogę [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziula też mi odeszły smaki na słodkie w życiu bym czekolady nie zjadła za to rano musi byc kubeł megacytrynowej słabej herbaty z syropem malinowym i tak od początku ciąży ostatnio miałam smaka na kebaba i brokuły mi fajnie spasowaly mam też zapas kisieli takich kwaskowatych z owocami
Co do kawy to jak byłam w cukierni i zobaczyłam jak podają chyba late z bitą śmietaną to też pomyślałam że jej smak jakoś by mi podszedłale nie to i tak dla mnie nieprawdziwa kawa

@Madziula27 ja właśnie kończę shakea [emoji23] też mi lepiej po nim [emoji23]
1516106129-2a115fc5e5ce5f97-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

KatiNails, mnie z córeczką krótko trzymało jakoś do 8-9tc i nagle odpuścilo i było ok Ja jak nie zjem a właściwie nie najem się do syta to mam taki odlot - strasznie mnie wtedy męczy. Ostatnio zauważyłam, że jak zjem lody to jest lepiej [emoji6]

Oliwiapartycja, może za niedługo Ci przejdzie bynajmniej będę mocno trzymać kciuki [emoji110] też wychodzę z założenia - najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe [emoji6]

Maria.sm - o rany strasznie współczuję tych wyjść wieczornych ja nawet mam problem z wyjściem do sklepu czy zawiezieniu córeczki do przedszkola np. wczoraj nie poszła bo nie chciało mi się wstać [emoji6] Mnie ostatnio naszło na kawę jak byliśmy z mężem w kawiarni i jakoś tak miałam myśli żeby sobie zamówić ostatecznie zrezygnowałam ale myśli o niej pozostały [emoji6]

Ciichosza, dużo zdrówka! Choroba akurat teraz + mdłości to najgorsze co może być.

Mnie najbardziej dziwi brak ochoty na słodycze przed ciążą bardzo lubiłam a teraz patrzeć na nie - nie mogę [emoji4]

Dziękuję [emoji173]️

f2w3flw1cbdbspns.png

Dzięki ;-)

Maria.sm- z córeczką też nie miałam ochotę na słodkie dopiero po ustaniu mdłości chęci na słodycze powróciły [emoji6] Ja teraz mam straszna ochotę na pomarańcze ogólnie owoce w każdej postaci lody też owocowe [emoji6] Ciekawe czy takie zachcianki na konkretne jedzonko jest związane z płcią [emoji3]

KatiNails, o Ty niedobra taka chęć na Shakea mi zrobiłaś [emoji6] aż ślinotoku dostalam [emoji6] No pięknie [emoji4]

U mnie ostatnio bardzo dobre dni, nic mi sie smierdzi, nie mdli...byleby nje zapeszyć i żeby tak zostało. Wczoraj miałam mega dzień na słodkie. Dzisiaj na szybko gotowałam zupę ogorkową.
1516109289-3f5d2160f0ca2769-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiola1985, ja dzisiaj zrobiłam kluseczki śląskie z roladkami śląskim chociaż wcale nie mam na nie ochotę , prędzej zjadłabym Twoja zupkę [emoji23]

reklama
To zaświadczenie że mama była pod opieką lekarza do 10 tyg. dają w urzędzie do wypełnienia dopiero po urodzeniu dziecka ponieważ dopiero wtedy ubiegamy sie o becikowe:)
Ja dostałam to zaświadczenie na ostatniej wizycie u lekarza.
Dziewczyny ale mi robicie smaczki, a ja tu w pracy o sałatce siedzę i myślę co by na obiad ugotować dopiero :p

Do góry