zrezygnowałam z kawy w pracy bo mam bardzo marną, a lubię smak kawy więc jak już mam dostarczać sobie kofeiny to wole z lepszej jakości kawy niż z tego g... które jest u mnie w biurze. W efekcie piję kawę 2-3 razy w tygodniu w domu.
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ale się załamałam :-( miałam mieć jutro usg juz doczekać się nie mogłam aż zobaczę dzidzie a tu dzwonią że Pani doktor jutro nie może i przełożone mam na piątek :-(
cabanianka
Aktywna w BB
Ale w urzędzie mają swoje druki i i tak z tego co wiem odeślą do lekarza żeby im to wypełnił.Ja dostałam to zaświadczenie na ostatniej wizycie u lekarza.
Dziewczyny ale mi robicie smaczki, a ja tu w pracy o sałatce siedzę i myślę co by na obiad ugotować dopiero
D
Deleted member 178340
Gość
Aaa aaa. Dobrze wiedzieć Dziękuję :*To zaświadczenie że mama była pod opieką lekarza do 10 tyg. dają w urzędzie do wypełnienia dopiero po urodzeniu dziecka ponieważ dopiero wtedy ubiegamy sie o becikowe
D
Deleted member 178340
Gość
To już niech się Tatusiowie po porodzie martwią i po urzędach chodząAle w urzędzie mają swoje druki i i tak z tego co wiem odeślą do lekarza żeby im to wypełnił.
oliwiapatrycja
Mój to wszystko musiał załatwiać sam itp, po porodzie nie miałam siły, szwy mnie ciągnęły nie powiem gdzie jazda samochodem lub żeby gdzieś usiąść wtedy po porodzie na pupie to był problem :-S może teraz przy drugim porodzie będzie lepiej.
Kobieta rodzi a facet niech potem wszystko załatwia i się martwi
Kobieta rodzi a facet niech potem wszystko załatwia i się martwi
A podobno od słodkiego Cię odrzuca [emoji23] a to mega słodkie [emoji23][emoji23]Maria.sm- z córeczką też nie miałam ochotę na słodkie dopiero po ustaniu mdłości chęci na słodycze powróciły [emoji6] Ja teraz mam straszna ochotę na pomarańcze ogólnie owoce w każdej postaci lody też owocowe [emoji6] Ciekawe czy takie zachcianki na konkretne jedzonko jest związane z płcią [emoji3]
KatiNails, o Ty niedobra taka chęć na Shakea mi zrobiłaś [emoji6] aż ślinotoku dostalam [emoji6] No pięknie [emoji4]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Chodź do mnie mam jeszcze domowy sorbet malinowy w zamrażarce podzielę się [emoji23]
cabanianka
Aktywna w BB
Dokładnie)To już niech się Tatusiowie po porodzie martwią i po urzędach chodzą
karorek
Dziewczyny dopadła mnie Jakas okropna jelitowka , nad ranem zaczęła wymiotować do tego okropna biegunka. Goraczki nie mam, ale jestem tak wykonczona, wszystko mnie boli, zimno mi jest. Nic nie jem, ale dzieki Bogu nie wymiotuje juz po piciu.
Moje dziecko dwa dni temu miało podobne dolegliwosc.
reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Niestety wirusy panują i ciężko się uchronić. Zdrowia!!Dziewczyny dopadła mnie Jakas okropna jelitowka , nad ranem zaczęła wymiotować do tego okropna biegunka. Goraczki nie mam, ale jestem tak wykonczona, wszystko mnie boli, zimno mi jest. Nic nie jem, ale dzieki Bogu nie wymiotuje juz po piciu.