reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak byłam na pierwszej wizycie to lekarz najpierw mi wpisał karte a potem dopiero badał ale potem zmienilam na innego bo stwierdzilam że ten jakiś niekompetentny choć moje koleżanki wszystkie chodzą do niego ale może przez to że jest w mojej miejscowości nowy i młody mi jakoś nie za bardzo spasował.
Mnie też cały czas mdli od zapachów i jezdzenia choć na szczescie ani razu nie wymiotowałam.

reklama
Megalija, Ty należysz do tych szczęśliwców, że nie masz mdłości dlatego Ci kawa smakuje [emoji6]

Oliwiapartycja, takie niespodzianki nie są fajne ale na szczęście do piątku bliziutko [emoji6] A jakie wyczekane będzie to usg - to usg prenatalne ?

KatiNails, jak jest zimne to nie przeszkadza, że słodkie tak jak lody [emoji6]

Karorek, dużo zdrówka dla Ciebie!!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha zdecydowanie tak! To jest ciekawe bo w życiu nigdy nie miałam szczególnego szczęścia, pecha też w sumie nie, byłam po prostu 'normalna', a w kontekście ciąży czuję, że jestem absolutnie szczęściarą. Przynajmniej na razie ;)

Megalija, zdarzają się takie szczęściary jak Ty [emoji6] w swoim otoczeniu mam dwie koleżanki, która nie miały żadnych objawów przez dwie ciążę [emoji6] oby tak pozostało do końca ciazy [emoji6]

Wiola1985, ja dzisiaj zrobiłam kluseczki śląskie z roladkami śląskim chociaż wcale nie mam na nie ochotę , prędzej zjadłabym Twoja zupkę [emoji23]

Madziula ja właśnie zrobiłam kluski, bitki i czerwoną kapustę...ale dalej zajadam się ogórkową :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się załamałam :-( miałam mieć jutro usg juz doczekać się nie mogłam aż zobaczę dzidzie a tu dzwonią że Pani doktor jutro nie może i przełożone mam na piątek :-(

3jgxgzu3myn8c509.png

j5rbanliaajhz73z.png
O nieee współczuje. Ja mam wizyte z położną w czwartek o 18:00 też bardzo sie nastawiam, że zobacze dzidziusia i wogole że dowiem się wreszcie czy wszystko jest ok,ale już zapowiedzieli ze mam zadzwonić o 17:00 żeby potwierdzić ze wizyta sie odbędzie.
U mnie ostatnio bardzo dobre dni, nic mi sie smierdzi, nie mdli...byleby nje zapeszyć i żeby tak zostało. Wczoraj miałam mega dzień na słodkie. Dzisiaj na szybko gotowałam zupę ogorkową.
1516109289-3f5d2160f0ca2769-aaaaaa.jpeg

Wiola1985, pychotka ja jestem już po obiadku i dzisiejsze kluseczki ewidentnie mi podeszly gorzej z mieskiem.

Dziewczyny przeziebione / chore stosujecie moze oscillococcinum na przeziębienie? Tak się cieszyłam, że nic mi nie jest do teraz. Nagle zaczęłam kichac dostalam katar i ogólnie czuje się słabo [emoji17]

Ale w urzędzie mają swoje druki i i tak z tego co wiem odeślą do lekarza żeby im to wypełnił.
U nas raczej wszyscy już z zaświadczeniami przychodzą raz się spotkałam z kobietą której lekarz nie wystawił bo poszła w 4 miesiącu tak twierdziła więc becikowego nie dostała.
U nas też jakaś epidemia dzisiaj koleżanka przyszła zasmarkana, ledwo mówi, rozpalona no aż mnie coś tknęło po co w takim stanie przychodzić do pracy jeszcze w dodatku nic pilnego nie było, ale starsze pokolenie już tak ma niestety :|

reklama
A podobno od słodkiego Cię odrzuca [emoji23] a to mega słodkie [emoji23][emoji23]
Chodź do mnie mam jeszcze domowy sorbet malinowy w zamrażarce :D podzielę się [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
KatiNails kusisz ja za sorbetami jestem niebardzo choć ostatnio tak mi spasowało wszytko co malinowe a ty skąd jesteś bo z tego co kojarzę to też pisałaś że z okolic rzeszowa

Do góry