reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też w środę mam, usg, nie mogę się doczekać aż zobaczę dzidzie, i zobaczę ile urosła. Ja mam na 11 a Ty? :-)

3jgxgzu3myn8c509.png

j5rbanliaajhz73z.png
Ja mam na 16.15, jest nas trochę na środę, któraś pisała że totalnie nie czuję ze jest w ciąży, u mnie podobnie i dopiero jak wyjdę od lekarza to będę spokojna, wiec czekam do środy niecierpliwie
Takie kłucia i pobolewania miałam w pierwszej ciąży ale miałam inną pracę i dość ruchliwą więc to było chyba powodem

Kciuki za wszystkie najblizsz wizyty [emoji5]

Co do wagi ja nie wiem z jakiej startuje ale mama nadzieję że przybyłe mniej niż w pierwszej (+16kg).
Wprawdzie udało się później tego pozbyć ale im mniejszy balast tym lepiej [emoji6]

Ja klucia nie mam za to pachwiny juz bola ale ja ciagle w ruchu wiec to dlatego.Waga tez na szczescie stoi tzn stala jak jest teraz dowiem sie jutro na wizycie,ide na 17.15 straszne mam nerwy bo to genetyczne i poznam wyniki badan..

Napisane na MB5012 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po wizycie:-) U dziola wszystko gra i buczy dobrze się rozwija. Termin z usg przesunął tp na 7.08 według lekarki nie ma żadnych wad:-) U mnie trochę gorzej, muszę wziąć antybiotyk bo zle wyniki moczu.. I dodatkowo anemia mi się włączyła.. To chorobsko mnie wyjałowiło.. zdjęcie z usg wkleję jak dojadę do domu :)

8p3oskjoiov8norc.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

reklama
Oj, błąd mi wyskoczył i nie dokończył pisaniu :) byłam zmuszona dziś wstać tak wcześnie żeby wyprawie mała do zerówki i sama dotrzeć do pracy po 7 :/ megalija, czuje się całkiem nieźle, miałam tylko jedno bliskie spotkanie z muszlą ;) aczkolwiek musze cały czas coś wcinac, jak tylko poczuje małego gloda to okropnie mnie mdli :) no i ta zadyszka choćby po wypowiedzeniu dłuższego zdania :) też myślę o zakupie adapterow do pasów.

Do góry