cabanianka
Aktywna w BB
Ja również zaczynałam 62kg przy 175cm teraz 64 kg ale miseczka z 75B na 75E plecy od piersi bardzo bolą wieczoremzaczęłam z 62 teraz 64... buuu
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również zaczynałam 62kg przy 175cm teraz 64 kg ale miseczka z 75B na 75E plecy od piersi bardzo bolą wieczoremzaczęłam z 62 teraz 64... buuu
Ja mam na 16.15, jest nas trochę na środę, któraś pisała że totalnie nie czuję ze jest w ciąży, u mnie podobnie i dopiero jak wyjdę od lekarza to będę spokojna, wiec czekam do środy niecierpliwieJa też w środę mam, usg, nie mogę się doczekać aż zobaczę dzidzie, i zobaczę ile urosła. Ja mam na 11 a Ty? :-)
Ale pisac ci na priv czy w watku z wizytami?kochanejak juz piszemy o wizytach to proszę o podanie mi kiedy macie nast wizyty dzis bede uzupełniać listę;-)