reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Witam laseczki :* jak tam po weekendzie? U mnie było czyste lenistwo :) wgl ostatnio nie mam powera,najchętniej bym leżała w łóżeczku :p
I nie mogę się doczekać wiosny, tej pięknej kwitnącej przyrody wkoło, śpiewu ptaszków i ciepłych wieczorów ahhh uwielbiam :D

Oj, ja tez nie moge sie doczekac wiosny! Tak, zeby przynajmniej byl juz teraz koniec marca.
Ja leze w lozku i spie ile moge. Ale ogolnie nie jestem juz tak zmeczona na samym poczatku, nawet udaje mi sie teraz normalnie pracowac i sprzatac w domu.

Ja nie mam, za to czasem jajnior czasem mi się odezwie [emoji14]

8une3e3kck8m6mea.png
Mi też ale tylko jeden. Czy to może znaczyć, że to z niego była owulacja?

f2w3flw1cbdbspns.png

Dziewczyny, wlasnie zobaczylam na papierze blado rozowy kolor.. i jak sprawdzilam w srodku delikatnie to tez jest duzo takiego blado rozowego koloru.. w srode powinnam skonczyc 8-my tydzien.. Az sie boje.. zadzwonilam do asystentki mojego ginekologa i ma sprawdzic z nim i dac znac, ale to czekanie jest najgorsze... Czy tez mialyscie podobnie?

Witam przyszłe Mamy jestem tu nowa mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona :) może na samym początku powiem coś o sobie mam na imię Ania mam 27 lat rocznikowo skończę w sierpniu datę porodu mam wyznaczoną na 1 sierpnia tak, że od wczoraj liczę 12 tydzień ciąży. Od jakiegoś czasu śledzę Wasze wpisy które są bardzo przydatne zwłaszcza, że mamy dzięciątka w podobnym wieku :)
Pozdrawiam :)

@karorek na którą godzinę masz wizytę 24.01?
Ja też mam tego dnia na wizytę i.liczę ze założy mi już kartę ciąży :) to będzie 10 tydzień :D
Na 12.00 badanie prenatalne :).
Ja w poprzedniej ciąży miałam kartę zalozoną dopiero tez kolo 10 tc. To zalezy chyba od lekarza. Teraz mam kartę od 5 tygodnia.

Ostatnia edycja:
Witam przyszłe Mamy jestem tu nowa mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona :) może na samym początku powiem coś o sobie mam na imię Ania mam 27 lat rocznikowo skończę w sierpniu datę porodu mam wyznaczoną na 1 sierpnia tak, że od wczoraj liczę 12 tydzień ciąży. Od jakiegoś czasu śledzę Wasze wpisy które są bardzo przydatne zwłaszcza, że mamy dzięciątka w podobnym wieku :)
Pozdrawiam :)
Hejka :) Super, że wpadłaś... do nas :p

Mi też ale tylko jeden. Czy to może znaczyć, że to z niego była owulacja?

f2w3flw1cbdbspns.png
Nie mam pojęcia :) ale przyzwyczaiłam się do koncertów ze strony jajników, przy stymulacji clostilbegytem to chleb powszedni [emoji23]

@megalija też nie czuję się ciążowo ;) tylko smaki mi się zmieniają. Wczoraj smakowała mi sałatka z sałaty lodowej + oliwki + pomidory + oliwki + feta + dressing, a dziś już nie [emoji23] w ogóle mam problem, bo bywam głodna, ale nie mam smaka na nic :(

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Dziewczyny, wlasnie zobaczylam na papierze blado rozowy kolor.. i jak sprawdzilam w srodku delikatnie to tez jest duzo takiego blado rozowego koloru.. w srode powinnam skonczyc 8-my tydzien.. Az sie boje.. zadzwonilam do asystentki mojego ginekologa i ma sprawdzic z nim i dac znac, ale to czekanie jest najgorsze... Czy tez mialyscie podobnie?
Nie miałam tak, ale może ktoś inny tu się wypowie... 3mam kciuki, żeby wszystko było ok [emoji110]

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry