P
pralinka92
Gość
kochanejak juz piszemy o wizytach to proszę o podanie mi kiedy macie nast wizyty dzis bede uzupełniać listę;-)
Ja mam 24.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochanejak juz piszemy o wizytach to proszę o podanie mi kiedy macie nast wizyty dzis bede uzupełniać listę;-)
Witam laseczki :* jak tam po weekendzie? U mnie było czyste lenistwo wgl ostatnio nie mam powera,najchętniej bym leżała w łóżeczku
I nie mogę się doczekać wiosny, tej pięknej kwitnącej przyrody wkoło, śpiewu ptaszków i ciepłych wieczorów ahhh uwielbiam
Mi też ale tylko jeden. Czy to może znaczyć, że to z niego była owulacja?Ja nie mam, za to czasem jajnior czasem mi się odezwie [emoji14]
Na 12.00 badanie prenatalne .@karorek na którą godzinę masz wizytę 24.01?
Ja też mam tego dnia na wizytę i.liczę ze założy mi już kartę ciąży to będzie 10 tydzień
Hejka Super, że wpadłaś... do nasWitam przyszłe Mamy jestem tu nowa mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swojego grona może na samym początku powiem coś o sobie mam na imię Ania mam 27 lat rocznikowo skończę w sierpniu datę porodu mam wyznaczoną na 1 sierpnia tak, że od wczoraj liczę 12 tydzień ciąży. Od jakiegoś czasu śledzę Wasze wpisy które są bardzo przydatne zwłaszcza, że mamy dzięciątka w podobnym wieku
Pozdrawiam
Nie mam pojęcia ale przyzwyczaiłam się do koncertów ze strony jajników, przy stymulacji clostilbegytem to chleb powszedni [emoji23]Mi też ale tylko jeden. Czy to może znaczyć, że to z niego była owulacja?
Nie miałam tak, ale może ktoś inny tu się wypowie... 3mam kciuki, żeby wszystko było ok [emoji110]Dziewczyny, wlasnie zobaczylam na papierze blado rozowy kolor.. i jak sprawdzilam w srodku delikatnie to tez jest duzo takiego blado rozowego koloru.. w srode powinnam skonczyc 8-my tydzien.. Az sie boje.. zadzwonilam do asystentki mojego ginekologa i ma sprawdzic z nim i dac znac, ale to czekanie jest najgorsze... Czy tez mialyscie podobnie?