reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Słuchajcie dziewczyny wczoraj zapomniałam napisać ale na wizycie okazało się że mam stan zapalny i lekarz przepisał mi globulki i teraz się zastanawiam czy ich używanie nie będzie miało wpływu na wyniki moczu? Jak myślicie?
Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać lekarza wczoraj :(

Mi się wydaje że nie powinny mieć wpływu na wyniki. Ja w poprzedniej ciąży bardzo często miałam problem z uplawami prawie przez całą ciążę i często brałam globulki. Jak musiałam zrobić badanie moczu to dzień wcześniej nie wkładałam juz wtedy globulki, żeby rano nic nie wypłynęło razem z moczem

Dzień dobry,

Mnie rozlozylo przeziębienie wiec się wygrzewam w domu.

Jutro wizyta i juz się nie mogę doczekać [emoji5]

Co do zabierania męża to ze mna był ze razy w pierwszej ciąży na takich zwykłych wizytach (z racji ze chodziłam w pracy to.nie zawsze mógł się wyrwać) i na wszystkich tych prenatalnych.

To ja jestem kilka dni do przodu jak Ty i mi też mdłości powrócily jak były na początku najgorzej na noc.. Znów wogole nie mam apetytu, jak otworze lodówkę to zaraz mnie mdli. Juz chyba 3 dzień tak mam

@oliwiapatrycja,
@sorenlorenson,
U mnie już 10 tydzień, a właśnie wczoraj miałam takie mdłości po zjedzeniu lazanii w restauracji, że musiałam tam wymiotować. Dobrze, że w toalecie byłam sama... Też mam odruch wymiotny na widok jedzenia, na które nie mam ochoty i jest ciężko z jedzeniem i piciem. Woda mi przestała smakować, a przecież teraz trzeba jej więcej pić.
Przy myciu zębów jest taki teatr, że muszę kilka razy robić przerwę, żeby nie zwymiotować.

@Estaa- śliczny mały człowiek, niesamowite!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To ja jestem kilka dni do przodu jak Ty i mi też mdłości powrócily jak były na początku najgorzej na noc.. Znów wogole nie mam apetytu, jak otworze lodówkę to zaraz mnie mdli. Juz chyba 3 dzień tak mam
Tyle że ja mdłości nie miałam może kilka razy w nocy :( właśnie zjadłam suchą kajzerkę z jogurtem i o niebo lepiej jest ale to jeszcze nie jest dobre samopoczucie

Mi się wydaje że nie powinny mieć wpływu na wyniki. Ja w poprzedniej ciąży bardzo często miałam problem z uplawami prawie przez całą ciążę i często brałam globulki. Jak musiałam zrobić badanie moczu to dzień wcześniej nie wkładałam juz wtedy globulki, żeby rano nic nie wypłynęło razem z moczem

Właśnie też tak chciałam zrobić że dzień wcześniej sobie już nie włożę i chyba to powinno być okej :) tym bardziej ze w ulotce jest napisane że nie przenika przez błony śluzowe itp wiec chyba powinno być okej :)

Estaa śliczny maluszek [emoji5]️

Mam nadzieję, że nudności szybko Wam miną

Powodzenia na wizytach jutro [emoji4]

Ja też na USG z mężem wchodziłam. Nawet córka oglądała [emoji1] tylko na samo badanie wychodzili.

reklama
Do góry