Super!!ile ma dzidziuś cm??
I kiedy prenatalne?
dzidziuś ma 4,5 cm, prenatalne dopiero 10 lutego, to już będzie 15 tydzień, pytałam o to gina, powiedział, żebym nie zwracała uwagi na normy 11-14 tydzień, że po 14 dużo więcej zobaczy. Zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!ile ma dzidziuś cm??
I kiedy prenatalne?
dzidziuś ma 4,5 cm, prenatalne dopiero 10 lutego, to już będzie 15 tydzień, pytałam o to gina, powiedział, żebym nie zwracała uwagi na normy 11-14 tydzień, że po 14 dużo więcej zobaczy. ZobaczymyUfam mu bo to najlepszy lekarz w moim mieście , jest do tego stopnia znakomity, że pomimo tego, że nie pracuje w szpitalu to ma tyle pacjentek, że nie ma szans żeby zapisała sie do niego nowa pacjentka...
dzidziuś ma 4,5 cm, prenatalne dopiero 10 lutego, to już będzie 15 tydzień, pytałam o to gina, powiedział, żebym nie zwracała uwagi na normy 11-14 tydzień, że po 14 dużo więcej zobaczy. ZobaczymyUfam mu bo to najlepszy lekarz w moim mieście , jest do tego stopnia znakomity, że pomimo tego, że nie pracuje w szpitalu to ma tyle pacjentek, że nie ma szans żeby zapisała sie do niego nowa pacjentka...
No właśnie ja też tak słyszam ze robi się między 11.0 a 13.6 bo wtedy bada się przeziernosc karkową a potem w dalszych tygodniach juz tego nie da się tak zbadać i jest już bez sensu. Byłam ostatnio u innego ginekologa niż zawsze i to samo mi powiedział ze najpóźniej do 13.6 tygodnia się robiDziwne bo ja gdzieś czytałam ze jak dzidziuś przekroczy pewien wymiar to badania nie można wykonać..
![]()
O jejku to dużego masz już dzidziusia jak na 11 tydzieńsuper
No to pewnie jeśli tak uważa to trzeba mu zaufaćgratulacje
niesamowite. Ze takie maleństwo a już je tak dokładnie można zobaczyć
![]()
Napewno powinno sie robic w tym okresie, chyba, ze dzieciatko jest małe... Kolezanka nie dogadała sie z lekarzem i nie miała wogole tego usg, bo jak sie zgłosiła bylo juz za poźnoNo właśnie ja też tak słyszam ze robi się między 11.0 a 13.6 bo wtedy bada się przeziernosc karkową a potem w dalszych tygodniach juz tego nie da się tak zbadać i jest już bez sensu. Byłam ostatnio u innego ginekologa niż zawsze i to samo mi powiedział ze najpóźniej do 13.6 tygodnia się robi
Mój się pcha za każdym razemMam do Was jeszcze jedno pytanie. Chodzicie na wizyty i macie robione usg w obecności męża? Ja za pierwszym razem byłam sama, ale jutro idę na kolejną wizytę i zastanawiam się czy będzie ok jak zapytam lekarki czy moze wejść mąż?![]()
Witam, miło nam poznać jedynego forumowicza, który pokazał twarzPrzedstawiam naszego BejbikaZobacz załącznik 834987
Rozmawiałam z nim wczoraj o tym, miałam takie właśnie obawy, ale po jego wyjaśnieniach nie mam już żadnychDziwne bo ja gdzieś czytałam ze jak dzidziuś przekroczy pewien wymiar to badania nie można wykonać..
![]()