To mi się dziś wymarzyło na kolacje ;-) niezbyt zdrowo, ale zachcianka to zachcianka ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Smaczne było? u mnie podobna zachcianka na kolacje [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi się dziś wymarzyło na kolacje ;-) niezbyt zdrowo, ale zachcianka to zachcianka ;-)
Ja byłam z mężem, nie było problemu żeby wszedł :-)Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Chodzicie na wizyty i macie robione usg w obecności męża? Ja za pierwszym razem byłam sama, ale jutro idę na kolejną wizytę i zastanawiam się czy będzie ok jak zapytam lekarki czy moze wejść mąż?
Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
Teraz po brzuchu ani śladu... Spadłam jakieś 3kgKati ostatnio chyba pokazywalas brzuszek? Cos tam juz tez widać
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podbijam pytanie, też chciałabym żeby mąż mógł zobaczyć kto we mnie mieszka, i nie wiem czy trzeba zapytać, czy później to jakoś tak naturalnie, że się z mężem wchodzi?Mam do Was jeszcze jedno pytanie. Chodzicie na wizyty i macie robione usg w obecności męża? Ja za pierwszym razem byłam sama, ale jutro idę na kolejną wizytę i zastanawiam się czy będzie ok jak zapytam lekarki czy moze wejść mąż?