reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

[emoji177][emoji177][emoji177]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ahhh jaki śliczny dzidziuś [emoji7][emoji7][emoji7]

Co do mdłości to sądzę ze powoli mogą mijać, ja wczoraj czułam sie rewelacyjnie, żadnych mdłości, dzisiaj już ten ucisk w żołądku, wszystko w gardle.. także raz lepiej raz gorzej, myśle ze nie ma sie czym martwić :)

gannyx8dsoycbms0.png

Ja biorę gorący prysznic, ale mam przyzwyczjony organizm i w dwóch poprzednich ciazach nocce mi nie było. Zawsze lubiłam gorący prysznic. Czy któraś z was miała zapalenie bądź uczulenie po Luteinie dopochwowej?Pieczenie, swędzenie, ból przy dotyku ale bez wydzieliny, jak sobie z tym poradzilyscie?

Słuchajcie dziewczyny wczoraj zapomniałam napisać ale na wizycie okazało się że mam stan zapalny i lekarz przepisał mi globulki i teraz się zastanawiam czy ich używanie nie będzie miało wpływu na wyniki moczu? Jak myślicie?
Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać lekarza wczoraj :(

Podbijam pytanie, też chciałabym żeby mąż mógł zobaczyć kto we mnie mieszka, i nie wiem czy trzeba zapytać, czy później to jakoś tak naturalnie, że się z mężem wchodzi?

U mnie dziś tfu tfu odpukac trochę mniejsze mdłości. Miłego dnia :)

p19ugox1xy9dlkqw.png

Hej :) w przypadku mojego lekarza w ogóle nie muszę o nic pytać, jeśli mój mąż chce, to po prostu wchodzimy razem :) Pamiętam przy poprzedniej ciąży sam lekarz zaproponował, byśmy razem byli na USG połówkowym :)

Podbijam pytanie, też chciałabym żeby mąż mógł zobaczyć kto we mnie mieszka, i nie wiem czy trzeba zapytać, czy później to jakoś tak naturalnie, że się z mężem wchodzi?

U mnie dziś tfu tfu odpukac trochę mniejsze mdłości. Miłego dnia :)

p19ugox1xy9dlkqw.png
Zalezy od lekarza ja mojego informuje jak wchodze pierwsza,zawsze bada mnie ginekologicznie, wiec to wazne,byloby to krepujace.Po badaniu wola meza na usg i tylko przez brzuch wiadomo.

Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app

Estaa śliczny!
Dziewczyny ja mam już jedenasty tydzień i jeden dzień i uwaga dopadły mnie dzisiaj mdłości normalnie wszystko mi w gardle stoi wszystko mi śmierdzi :( mam nadzieję że to tylko jednorazowe zawirowanie

reklama
Estaa śliczny!
Dziewczyny ja mam już jedenasty tydzień i jeden dzień i uwaga dopadły mnie dzisiaj mdłości normalnie wszystko mi w gardle stoi wszystko mi śmierdzi :( mam nadzieję że to tylko jednorazowe zawirowanie

To ja jestem kilka dni do przodu jak Ty i mi też mdłości powrócily jak były na początku najgorzej na noc.. Znów wogole nie mam apetytu, jak otworze lodówkę to zaraz mnie mdli. Juz chyba 3 dzień tak mam

Do góry