reklama
OMG! jakie cudo! <3<3<3Przedstawiam naszego Bejbika Zobacz załącznik 834987
Ahhh jaki śliczny dzidziuś [emoji7][emoji7][emoji7]
Co do mdłości to sądzę ze powoli mogą mijać, ja wczoraj czułam sie rewelacyjnie, żadnych mdłości, dzisiaj już ten ucisk w żołądku, wszystko w gardle.. także raz lepiej raz gorzej, myśle ze nie ma sie czym martwić
Co do mdłości to sądzę ze powoli mogą mijać, ja wczoraj czułam sie rewelacyjnie, żadnych mdłości, dzisiaj już ten ucisk w żołądku, wszystko w gardle.. także raz lepiej raz gorzej, myśle ze nie ma sie czym martwić
Ja biorę gorący prysznic, ale mam przyzwyczjony organizm i w dwóch poprzednich ciazach nocce mi nie było. Zawsze lubiłam gorący prysznic. Czy któraś z was miała zapalenie bądź uczulenie po Luteinie dopochwowej?Pieczenie, swędzenie, ból przy dotyku ale bez wydzieliny, jak sobie z tym poradzilyscie?
P
pralinka92
Gość
Słuchajcie dziewczyny wczoraj zapomniałam napisać ale na wizycie okazało się że mam stan zapalny i lekarz przepisał mi globulki i teraz się zastanawiam czy ich używanie nie będzie miało wpływu na wyniki moczu? Jak myślicie?
Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać lekarza wczoraj
Z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać lekarza wczoraj
Podbijam pytanie, też chciałabym żeby mąż mógł zobaczyć kto we mnie mieszka, i nie wiem czy trzeba zapytać, czy później to jakoś tak naturalnie, że się z mężem wchodzi?
U mnie dziś tfu tfu odpukac trochę mniejsze mdłości. Miłego dnia
Hej w przypadku mojego lekarza w ogóle nie muszę o nic pytać, jeśli mój mąż chce, to po prostu wchodzimy razem Pamiętam przy poprzedniej ciąży sam lekarz zaproponował, byśmy razem byli na USG połówkowym
ninex
Fanka BB :)
Zalezy od lekarza ja mojego informuje jak wchodze pierwsza,zawsze bada mnie ginekologicznie, wiec to wazne,byloby to krepujace.Po badaniu wola meza na usg i tylko przez brzuch wiadomo.Podbijam pytanie, też chciałabym żeby mąż mógł zobaczyć kto we mnie mieszka, i nie wiem czy trzeba zapytać, czy później to jakoś tak naturalnie, że się z mężem wchodzi?
U mnie dziś tfu tfu odpukac trochę mniejsze mdłości. Miłego dnia
Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app
sorenlorenson
Estaa śliczny!
Dziewczyny ja mam już jedenasty tydzień i jeden dzień i uwaga dopadły mnie dzisiaj mdłości normalnie wszystko mi w gardle stoi wszystko mi śmierdzi mam nadzieję że to tylko jednorazowe zawirowanie
Dziewczyny ja mam już jedenasty tydzień i jeden dzień i uwaga dopadły mnie dzisiaj mdłości normalnie wszystko mi w gardle stoi wszystko mi śmierdzi mam nadzieję że to tylko jednorazowe zawirowanie
monika121326
Estaa cudowny widok <3
Który to tydzień??
Który to tydzień??
reklama
oliwiapatrycja
Estaa śliczny!
To ja jestem kilka dni do przodu jak Ty i mi też mdłości powrócily jak były na początku najgorzej na noc.. Znów wogole nie mam apetytu, jak otworze lodówkę to zaraz mnie mdli. Juz chyba 3 dzień tak mam