Monia trzymaj się :* tule mocno :*Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
reklama
Uda się na pewno :* szkoda że tak się to skończyło.. przykro mi, trzymaj się cieplutko :*Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
Aegi
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
Trzymaj się Monia! Na pewno wkrótce się uda! Daj znać nawet jak dołączysz już inne forum, napisz u nas również [emoji4] Powodzenia!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis chyba 4 laseczki maja wizyte z tego co patrzylam. Czekamy na rewelacje z gabinetow :*
Co do glukozy to mnie kiedys internistka nastraszyla ze taki wynik w moim wieku to juz troche wysoki i bla, bla, bla prosze uwazac. Stad u mnie wrazenie ze powinnam byc w dolnej a nie gornej polowie normy. Ale chyba macie racje, to jest ok wynik
Ze spaniem mam różnie. Czasem odpadam od razu a czasem choc zmeczoba to spac nie moge bo jakas podekscytowana jestem. A potem w nocy sie budze raz i nie moge pozycji znalezc dobrej :/
Co do glukozy to mnie kiedys internistka nastraszyla ze taki wynik w moim wieku to juz troche wysoki i bla, bla, bla prosze uwazac. Stad u mnie wrazenie ze powinnam byc w dolnej a nie gornej polowie normy. Ale chyba macie racje, to jest ok wynik
Ze spaniem mam różnie. Czasem odpadam od razu a czasem choc zmeczoba to spac nie moge bo jakas podekscytowana jestem. A potem w nocy sie budze raz i nie moge pozycji znalezc dobrej :/
D
Deleted member 178340
Gość
Trzymaj się ciepło, powodzenia [emoji173][emoji256]Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
P
pralinka92
Gość
Ok siedzę na poczekalni ale jest opóźnienie dam znać jak będzie juz po wszystkim
ninex
Fanka BB :)
Sie tak wtrace mi bardzo smakowala w obu ciazach[emoji13] [emoji1] [emoji23] czas przyjdzie tak w polowie ciazy.@Anet23 - to była z krwi na czczo, nie ta 'pita'. Na badanie krzywej cukrowej chyba jeszcze przyjdzie pora. Miałaś robioną w poprzednich ciążach? Jak wspominasz?
Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app
ninex
Fanka BB :)
Pewnie cie nie pociesze moja prawie 6 lat i dalej slowotok i milion pytan.Ostatni hit "mamo czemu kolory sa kolorowe"[emoji15] a czeka mnie to jeszcze z synem bo sie rozgaduje....Mam pytanie w calkiem innej kwesti do mam ktore juz maja dzieciaki moja corka ma 3,5 roku i wlasnie przyszedl czas ze na wszystko pokazuje i pyta co to ile to u was trwalo? Bo nie ukrywam ze czasem mnie drazni kiedy piaty raz pyta o to samo albo o cos co wie co to jest czy u was tez tak to wygladalo?
CzekamyOk siedzę na poczekalni ale jest opóźnienie dam znać jak będzie juz po wszystkim
Ja nie wiem czy przełożyć wizytę.. od wczoraj mam gorączkę i słabo się czuję, chore zatoki.. Ale z drugiej strony nie mogę się doczekać samą nie wiem..
Wow, nie wiedzialabym co odpowiedzieć hahaPewnie cie nie pociesze moja prawie 6 lat i dalej slowotok i milion pytan.Ostatni hit "mamo czemu kolory sa kolorowe"[emoji15] a czeka mnie to jeszcze z synem bo sie rozgaduje....
Moja ma półtora roku i ciągle cio to cio to
reklama
Ja wypiłam na raz. Ale ani nie była nie dobra ani dobra [emoji14] po prostu do wypicia [emoji23]Sie tak wtrace mi bardzo smakowala w obu ciazach[emoji13] [emoji1] [emoji23] czas przyjdzie tak w polowie ciazy.