reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
Monia trzymaj się :* tule mocno :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
Uda się na pewno :* szkoda że tak się to skończyło.. przykro mi, trzymaj się cieplutko :*

Trzymaj się Monia! Na pewno wkrótce się uda! Daj znać nawet jak dołączysz już inne forum, napisz u nas również [emoji4] Powodzenia!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzis chyba 4 laseczki maja wizyte z tego co patrzylam. Czekamy na rewelacje z gabinetow :*

Co do glukozy to mnie kiedys internistka nastraszyla ze taki wynik w moim wieku to juz troche wysoki i bla, bla, bla prosze uwazac. Stad u mnie wrazenie ze powinnam byc w dolnej a nie gornej polowie normy. Ale chyba macie racje, to jest ok wynik ;)

Ze spaniem mam różnie. Czasem odpadam od razu a czasem choc zmeczoba to spac nie moge bo jakas podekscytowana jestem. A potem w nocy sie budze raz i nie moge pozycji znalezc dobrej :/

Trzymaj się ciepło, powodzenia [emoji173][emoji256]

f2w3flw1cbdbspns.png

Mam pytanie w calkiem innej kwesti do mam ktore juz maja dzieciaki :) moja corka ma 3,5 roku i wlasnie przyszedl czas ze na wszystko pokazuje i pyta co to :D ile to u was trwalo? Bo nie ukrywam ze czasem mnie drazni kiedy piaty raz pyta o to samo :) albo o cos co wie co to jest :) czy u was tez tak to wygladalo?
Pewnie cie nie pociesze moja prawie 6 lat i dalej slowotok i milion pytan.Ostatni hit "mamo czemu kolory sa kolorowe"[emoji15] a czeka mnie to jeszcze z synem bo sie rozgaduje....

Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app

Ok siedzę na poczekalni ale jest opóźnienie :( dam znać jak będzie juz po wszystkim :)
Czekamy :)
Ja nie wiem czy przełożyć wizytę.. od wczoraj mam gorączkę i słabo się czuję, chore zatoki.. Ale z drugiej strony nie mogę się doczekać samą nie wiem..
Pewnie cie nie pociesze moja prawie 6 lat i dalej slowotok i milion pytan.Ostatni hit "mamo czemu kolory sa kolorowe"[emoji15] a czeka mnie to jeszcze z synem bo sie rozgaduje....

Sent from my MB5012 using Forum BabyBoom mobile app
Wow, nie wiedzialabym co odpowiedzieć haha
Moja ma półtora roku i ciągle cio to cio to :D

reklama
Do góry