reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Przyjeli mnie do szpitala. Lekarz zrobil usg powiedział ze niewiadomo w ktora strone to pojdzie . Ze nie podoba mu sie pecherzyk zoltkowy ze jest za duzy.... zrobili mi badanie krwi dali mi tabletke na podtrzymanie i mam lezec :( w poniedziałek powtorza bete i zobaczą czy rosnie czy spada.

reklama
Monia_l trzymaj się!!!
Ja właśnie się przebudziłam, zdrzemnęłam się godzinkę na sofie. Ostatnio mega zmęczona i śpiąca jestem. A na dodatek od 1.5 dnia smarkam i kicham, ale sama woda leci.. Hmm..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Serduszko mojej Amelki zatrzymało się w 33tc więc nie ma bezpiecznego w 100%czasu. Choć w 2trymestrze ryzyko jest minimalne.
Pogoda piękna a ja czuję się jak wrak... ledwo z kanapy się podnoszę... chłopcy doprowadzają mnie do szału... brzuch jakoś ciągnie i latam siku ci chwile. Jak ja bym chciała już sierpień!!

Ech właśnie podczas podcierania ponownie zobaczyłam podbarwiony śluz... wykończę się... w czasie kiedy powinna być owulacja plamienie w czasie kiedy okres-plamienie... jak się nie uspokoi to pojadę na izbę...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Rany, bardzo współczuje Nina :-(
Czy lekarze mówią co może być przyczyną??? :-(((

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie dzis. W nocy sie wogole nie wyspalam, odpoczywam.i leze prawie caly dzien, jestem wogole bez sil tylko obiad ugotowalam :)

Przyjeli mnie do szpitala. Lekarz zrobil usg powiedział ze niewiadomo w ktora strone to pojdzie . Ze nie podoba mu sie pecherzyk zoltkowy ze jest za duzy.... zrobili mi badanie krwi dali mi tabletke na podtrzymanie i mam lezec :( w poniedziałek powtorza bete i zobaczą czy rosnie czy spada.

Ale serduszko jest i bije? Nie martw sie bedzie wszystko dobrze.

Witam sie dzis. W nocy sie wogole nie wyspalam, odpoczywam.i leze prawie caly dzien, jestem wogole bez sil tylko obiad ugotowalam :)

Ale serduszko jest i bije? Nie martw sie bedzie wszystko dobrze.
Jakis dziwny ten lekarz byl co mnie badal stwierdzil ze ciaza za wczesna i on tętna nie jest w stanie sprawdzic .... nic konkretnego mi nie powiedzial :(
Powiedzial ze moze byc tak ze poronie a moze byc tak ze wszystko bedzie ok.... tylko martwi mnie ten pecherzyk :(

Jakis dziwny ten lekarz byl co mnie badal stwierdzil ze ciaza za wczesna i on tętna nie jest w stanie sprawdzic .... nic konkretnego mi nie powiedzial :(
Powiedzial ze moze byc tak ze poronie a moze byc tak ze wszystko bedzie ok.... tylko martwi mnie ten pecherzyk :(
A jakie wymiary podał tego żółtkowego?

A ktory to tydzien ze niby za wczesna ciaza? Moze faktycznie dziwny lekarz, dzisiaj jest swieto wiec moze trafiłaś na takiego co mu sie robic nie chce... Ah :( trzymaj sie

I powiem Wam dziewczyny, ze moje obawy co do stosunku w ciąży sie sprawdzaja. Ja sie boje, ze po seksie bede plamic...

reklama
I powiem Wam dziewczyny, ze moje obawy co do stosunku w ciąży sie sprawdzaja. Ja sie boje, ze po seksie bede plamic...

To chyba co ma byc to bedzie, ja przechodzilam juz dwie ciaze w kazdej wspolzylam caly czas i nic sie nie dzialo, teraz rowniez :)

Monia a bylas juz wczesniej u lekarza?

Do góry