reklama
D
Deleted member 178340
Gość
Bierzesz luteine lub inne tabletki dopochwowe? A może był stosunek niedawno lub badanie lekarskie? A może jesteś w terminie okresu? A może się przeciazylas? Odpowiedź sobie na te pytania, bo plemienia nie muszą od razu oznaczać najgorszego. Jedź na IP ale na spokojnie, bez stresu i pośpiechu. Spokój i do lekarza. Trzymam kciuki [emoji256]Bylam już 2 razy w wc i nic nie ma czysto ... oby to falszywy alarm byl
karorek
Fanka BB :)
Daj znac potem i odpoczywaj.Dziewczyny boje sie jak bylam w wc mialam delikatne plamienia dzwonlam do mojego lekarza i mowil ze najlepiej jechac na szpital na IP . Teraz mąż pojechal z dziecmi do kościoła jak wróci to pojedzimy
Boję się bardzo.
D
Deleted member 178340
Gość
Mam już tak od miesiąca. Porażka [emoji23][emoji58]Dziewczyny czy Wy już też zaczynacie dostawać zadyszki jak coś za szybko robicie? [emoji23]
karorek
Tak! Ale wydaje mi sie, ze to od niskiego cisnienia.Dziewczyny czy Wy już też zaczynacie dostawać zadyszki jak coś za szybko robicie? [emoji23]
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Nie biorę zadnych tabletek ani luteiny. Wlasnie tez pomyslalam ze moze to po stosunku (byl rano) . Oby to tak bylo ....Bierzesz luteine lub inne tabletki dopochwowe? A może był stosunek niedawno lub badanie lekarskie? A może jesteś w terminie okresu? A może się przeciazylas? Odpowiedź sobie na te pytania, bo plemienia nie muszą od razu oznaczać najgorszego. Jedź na IP ale na spokojnie, bez stresu i pośpiechu. Spokój i do lekarza. Trzymam kciuki [emoji256]
reklama
ninex
Oj, okropną mam zadyszkę,córka jezdziła na hulajnodze do przedszkola teraz ma zakaz bo myślałam że ducha wyzionę!O wejściu na trzecie piętro nie wspomnę,raczej mam tempo mojego 2 i pół latka,co piętro odpoczynekAle przynajmniej włazi Sam.Dziewczyny czy Wy już też zaczynacie dostawać zadyszki jak coś za szybko robicie? [emoji23]