reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tak miałam DWA dni z rzędu. Myślę, wow, 9 tydzień to może już czas na zaprzestanie mdłości, nawet jadłam więcej produktów i w ogóle czułam się super aż do dziś... wszystko wróciło [emoji29]
No z tymi objawami nigdy nic nie wiadomo [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Hej ja też na eutyroxie 100, ale wczoraj mi podwyższyla lekarka do 150. Wynik 2,5. 9 tydzień ciąży.

Wczoraj byłam również na drugim usg i wszystko ok dzidziuś 1,8 cm, serducho 173 uderzeń na min, na razie wszystko w porządku i byle do końca, ciąża trochę młodsza bo wczoraj było 8+6 a z usg 8+2 ale to by się zgadzało bo mam dłuższe cykle ;)

Dzien dobry :) Nie wiem jak u Was ale w Warszawie jest piękna pogoda. Jesli macie okazje to skorzystajcie, wybierzcie sie na jakis spacer czy cos, dotlenmy maluszki :D

Optymizm tylko to nas uratuje:biggrin2: lepsze czasowe mdłości niż całodzienne i półroczne...a może to te środki na mdłości plus suplement tak działają długofalowo...oby!
Miejmy nadzieję że to ten cudowny imbir [emoji23][emoji23]
I tak jest dużo lepiej niż jak z synem byłam w ciąży, więc jestem w stanie przeżyć :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dzien dobry :) Nie wiem jak u Was ale w Warszawie jest piękna pogoda. Jesli macie okazje to skorzystajcie, wybierzcie sie na jakis spacer czy cos, dotlenmy maluszki :D
W Rzeszowie trochę pochmurno :( ale też chyba wybierzemy się na krótki spacer, jak pooddycham trochę świeżym powietrzem to mdłości chwilowo też stawały się mniejsze. Najgorszy zaduch i suche , zimowe powietrze w mieszkaniu.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej wszystkim u mnie córka rano wstała z wymiotami i stanem podgorączkowym pewnie jakaś jelitowka, modlę się żeby mnie nie wzięło jakoś nigdy tego nie miałam ale w ciąży wirusowki chyba sa groźne, chyba ze córka czymś się zatruła kiedyś wymiotowała po zupie fasolowej którą jadła w przedszkolu i wczoraj znów była ta zupa może jej nie podchodzi :/

Dziewczyny boje sie:( jak bylam w wc mialam delikatne plamienia :( dzwonlam do mojego lekarza i mowil ze najlepiej jechac na szpital na IP . Teraz mąż pojechal z dziecmi do kościoła jak wróci to pojedzimy
Boję się bardzo.

reklama
Dziewczyny boje sie:( jak bylam w wc mialam delikatne plamienia :( dzwonlam do mojego lekarza i mowil ze najlepiej jechac na szpital na IP . Teraz mąż pojechal z dziecmi do kościoła jak wróci to pojedzimy
Boję się bardzo.
Spokojnie, leż i odpoczywaj do przyjazdu męża. Trzymam kciuki żeby okazało się że to nic groźnego

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry