No z tymi objawami nigdy nic nie wiadomo [emoji23]Ja tak miałam DWA dni z rzędu. Myślę, wow, 9 tydzień to może już czas na zaprzestanie mdłości, nawet jadłam więcej produktów i w ogóle czułam się super aż do dziś... wszystko wróciło [emoji29]
reklama
Zobaczymy to dopiero 7tc więc wszystko jeszcze możliwe [emoji23]Oj nie ma czego bo bardziej się denerwuję tym co mnie czeka Trzecie cc np. dużo by wymieniać
monika121326
Fanka BB :)
Hej ja też na eutyroxie 100, ale wczoraj mi podwyższyla lekarka do 150. Wynik 2,5. 9 tydzień ciąży.
Wczoraj byłam również na drugim usg i wszystko ok dzidziuś 1,8 cm, serducho 173 uderzeń na min, na razie wszystko w porządku i byle do końca, ciąża trochę młodsza bo wczoraj było 8+6 a z usg 8+2 ale to by się zgadzało bo mam dłuższe cykle
Wczoraj byłam również na drugim usg i wszystko ok dzidziuś 1,8 cm, serducho 173 uderzeń na min, na razie wszystko w porządku i byle do końca, ciąża trochę młodsza bo wczoraj było 8+6 a z usg 8+2 ale to by się zgadzało bo mam dłuższe cykle
ninex
Optymizm tylko to nas uratuje lepsze czasowe mdłości niż całodzienne i półroczne...a może to te środki na mdłości plus suplement tak działają długofalowo...oby!Zobaczymy to dopiero 7tc więc wszystko jeszcze możliwe [emoji23]
Miejmy nadzieję że to ten cudowny imbir [emoji23][emoji23]Optymizm tylko to nas uratuje lepsze czasowe mdłości niż całodzienne i półroczne...a może to te środki na mdłości plus suplement tak działają długofalowo...oby!
I tak jest dużo lepiej niż jak z synem byłam w ciąży, więc jestem w stanie przeżyć
W Rzeszowie trochę pochmurno ale też chyba wybierzemy się na krótki spacer, jak pooddycham trochę świeżym powietrzem to mdłości chwilowo też stawały się mniejsze. Najgorszy zaduch i suche , zimowe powietrze w mieszkaniu.Dzien dobry Nie wiem jak u Was ale w Warszawie jest piękna pogoda. Jesli macie okazje to skorzystajcie, wybierzcie sie na jakis spacer czy cos, dotlenmy maluszki
sorenlorenson
Hej wszystkim u mnie córka rano wstała z wymiotami i stanem podgorączkowym pewnie jakaś jelitowka, modlę się żeby mnie nie wzięło jakoś nigdy tego nie miałam ale w ciąży wirusowki chyba sa groźne, chyba ze córka czymś się zatruła kiedyś wymiotowała po zupie fasolowej którą jadła w przedszkolu i wczoraj znów była ta zupa może jej nie podchodzi :/
reklama
Spokojnie, leż i odpoczywaj do przyjazdu męża. Trzymam kciuki żeby okazało się że to nic groźnegoDziewczyny boje sie jak bylam w wc mialam delikatne plamienia dzwonlam do mojego lekarza i mowil ze najlepiej jechac na szpital na IP . Teraz mąż pojechal z dziecmi do kościoła jak wróci to pojedzimy
Boję się bardzo.