No z tymi objawami nigdy nic nie wiadomo [emoji23]Ja tak miałam DWA dni z rzędu. Myślę, wow, 9 tydzień to może już czas na zaprzestanie mdłości, nawet jadłam więcej produktów i w ogóle czułam się super aż do dziś... wszystko wróciło [emoji29]
![ckai9jcgk10emd23.png](https://www.suwaczki.com/tickers/ckai9jcgk10emd23.png)
![mhsv15nmhdmpbr2g.png](https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv15nmhdmpbr2g.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No z tymi objawami nigdy nic nie wiadomo [emoji23]Ja tak miałam DWA dni z rzędu. Myślę, wow, 9 tydzień to może już czas na zaprzestanie mdłości, nawet jadłam więcej produktów i w ogóle czułam się super aż do dziś... wszystko wróciło [emoji29]
ZobaczymyOj nie ma czego bo bardziej się denerwuję tym co mnie czekaTrzecie cc np. dużo by wymieniać
![]()
Optymizm tylko to nas uratujeZobaczymyto dopiero 7tc więc wszystko jeszcze możliwe [emoji23]
![]()
![]()
Miejmy nadzieję że to ten cudowny imbir [emoji23][emoji23]Optymizm tylko to nas uratujelepsze czasowe mdłości niż całodzienne i półroczne...a może to te środki na mdłości plus suplement tak działają długofalowo...oby!
W Rzeszowie trochę pochmurnoDzien dobryNie wiem jak u Was ale w Warszawie jest piękna pogoda. Jesli macie okazje to skorzystajcie, wybierzcie sie na jakis spacer czy cos, dotlenmy maluszki
![]()
Spokojnie, leż i odpoczywaj do przyjazdu męża. Trzymam kciuki żeby okazało się że to nic groźnegoDziewczyny boje siejak bylam w wc mialam delikatne plamienia
dzwonlam do mojego lekarza i mowil ze najlepiej jechac na szpital na IP . Teraz mąż pojechal z dziecmi do kościoła jak wróci to pojedzimy
Boję się bardzo.