reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja wogole bety nie robilam.. czekam do 10 stycznia jak bede u lekarza :) Chcialam isc wczesniej, ale asystentka doktora wyliczyla, zeby przyjsc w 7-mym tyg.. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku!
Też nie robiłam bety, 3 testy pozytywne i objawy ciazowe:).To moja trzecia ciąża, z jednej mam juz synka. Tez czekam żeby zobaczyć serduszko na usg 03.01

Hej dziewczyny. U mnie powoli do przodu z ciąża dziś 9ti4d . Wizytę mam dopiero 17.01
Ale mam pytanko do Was . Odnośnie bólu brzucha jaki w ciąży jest nie bezpieczny ?od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze po bokach kłuje w pochwie i ciągnie w brzuchu .dzis to było mega uciążliwe. Trochę się martwię bo w pierwszej ciąży tak nie miałam .i do tego bolą mnie jelita przed pójściem do toalety.prosze o poradę , bo wiem ze są tu dziewczyny po przejściach i mam nadzieje ze podpowiedzą mi czy to czasem nie są bóle poraniajace;/nie mam żadnych plamien
Moze po prostu macica się rozciąga, też tak miałam i takie ciągnące od pępka w dół.

Hej dziewczyny. U mnie powoli do przodu z ciąża dziś 9ti4d . Wizytę mam dopiero 17.01
Ale mam pytanko do Was . Odnośnie bólu brzucha jaki w ciąży jest nie bezpieczny ?od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze po bokach kłuje w pochwie i ciągnie w brzuchu .dzis to było mega uciążliwe. Trochę się martwię bo w pierwszej ciąży tak nie miałam .i do tego bolą mnie jelita przed pójściem do toalety.prosze o poradę , bo wiem ze są tu dziewczyny po przejściach i mam nadzieje ze podpowiedzą mi czy to czasem nie są bóle poraniajace;/nie mam żadnych plamien
Hej NowaNatka! Masz ten sam problem co ja. Mam identyczne objawy, z tym że jelita bolą mnie prawie cały czas... Też nie mam plamien. Beta prawie 13 tys . Wizytę mam dopiero na 12.01 i cały czas się zastanawiam czy pójść prywatnie ze względu na te bóle... Masz jakieś nowe wieści?

Ja tez ciagle czuje strach i obawy ze moze byc cos nie tak...... z 1i 2 dzieckiem tak nie mialam. Kiedyś nie.mialam dostepu do netu to sie nie czytalo i tych obaw nie bylo.
Do lekarza mam zamiar isc w przyszlym tygodniu teraz mam 5t5d wiec chyba to nie bedzie za szybko. Czytam ze macie wszystkie tak szybko usg ale to prywatnie? Bo na NFZ pierwsze usg chyba ok 11-12tygodnia.

To i ja się przywitam.

Jestem Ewa, mam już syna, 7 letniego Filipa, z poprzedniego związku tak na marginesie. W tej chwili jestem w 7tygodniu ciąży z moim szanownym Malzonkiem ☺️

Niestety poczatki mamy ciężkie, moje nadciśnienie plus ostre zapalenie pęcherza zmusiło mnie do brania leków w tym jakże ważnym trymestrze. Bardzo mnie to martwi

Pozdrawiam Was z wypadu do Karpacza

Ostatnia edycja:
To i ja się przywitam.

Jestem Ewa, mam już syna, 7 letniego Filipa, z poprzedniego związku tak na marginesie. W tej chwili jestem w 7 mcu ciąży z moim szanownym Malzonkiem ☺️

Niestety poczatki mamy ciężkie, moje nadciśnienie plus ostre zapalenie pęcherza zmusiło mnie do brania leków w tym jakże ważnym trymestrze. Bardzo mnie to martwi

Pozdrawiam Was z wypadu do Karpacza
7 miesiącu ?:D to chyba nie na ten wątek weszlas :p

Hej NowaNatka! Masz ten sam problem co ja. Mam identyczne objawy, z tym że jelita bolą mnie prawie cały czas... Też nie mam plamien. Beta prawie 13 tys . Wizytę mam dopiero na 12.01 i cały czas się zastanawiam czy pójść prywatnie ze względu na te bóle... Masz jakieś nowe wieści?
Mnie też okropnie bolą jelita, ciaglle mam skurcze i zaparcia :(
U mnie narazie wszystko w porządku. 2.01 mam wizytę NFZ więc bez usg ale 10.01 już prywatnie i znowu zobaczę dzieciątko <3

reklama
Mnie też okropnie bolą jelita, ciaglle mam skurcze i zaparcia :(
U mnie narazie wszystko w porządku. 2.01 mam wizytę NFZ więc bez usg ale 10.01 już prywatnie i znowu zobaczę dzieciątko <3
Mi na zaparcia w pierwszej ciąży Activia pomagała. Ten mały jogurt do picia jeden dziennie i po problemie

ckai9jcgjazlduyd.png

Do góry