reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja wogole bety nie robilam.. czekam do 10 stycznia jak bede u lekarza :) Chcialam isc wczesniej, ale asystentka doktora wyliczyla, zeby przyjsc w 7-mym tyg.. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku!
Też nie robiłam bety, 3 testy pozytywne i objawy ciazowe:).To moja trzecia ciąża, z jednej mam juz synka. Tez czekam żeby zobaczyć serduszko na usg 03.01

Hej dziewczyny. U mnie powoli do przodu z ciąża dziś 9ti4d . Wizytę mam dopiero 17.01
Ale mam pytanko do Was . Odnośnie bólu brzucha jaki w ciąży jest nie bezpieczny ?od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze po bokach kłuje w pochwie i ciągnie w brzuchu .dzis to było mega uciążliwe. Trochę się martwię bo w pierwszej ciąży tak nie miałam .i do tego bolą mnie jelita przed pójściem do toalety.prosze o poradę , bo wiem ze są tu dziewczyny po przejściach i mam nadzieje ze podpowiedzą mi czy to czasem nie są bóle poraniajace;/nie mam żadnych plamien
Moze po prostu macica się rozciąga, też tak miałam i takie ciągnące od pępka w dół.

Hej dziewczyny. U mnie powoli do przodu z ciąża dziś 9ti4d . Wizytę mam dopiero 17.01
Ale mam pytanko do Was . Odnośnie bólu brzucha jaki w ciąży jest nie bezpieczny ?od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze po bokach kłuje w pochwie i ciągnie w brzuchu .dzis to było mega uciążliwe. Trochę się martwię bo w pierwszej ciąży tak nie miałam .i do tego bolą mnie jelita przed pójściem do toalety.prosze o poradę , bo wiem ze są tu dziewczyny po przejściach i mam nadzieje ze podpowiedzą mi czy to czasem nie są bóle poraniajace;/nie mam żadnych plamien
Hej NowaNatka! Masz ten sam problem co ja. Mam identyczne objawy, z tym że jelita bolą mnie prawie cały czas... Też nie mam plamien. Beta prawie 13 tys . Wizytę mam dopiero na 12.01 i cały czas się zastanawiam czy pójść prywatnie ze względu na te bóle... Masz jakieś nowe wieści?

Ja tez ciagle czuje strach i obawy ze moze byc cos nie tak...... z 1i 2 dzieckiem tak nie mialam. Kiedyś nie.mialam dostepu do netu to sie nie czytalo i tych obaw nie bylo.
Do lekarza mam zamiar isc w przyszlym tygodniu teraz mam 5t5d wiec chyba to nie bedzie za szybko. Czytam ze macie wszystkie tak szybko usg ale to prywatnie? Bo na NFZ pierwsze usg chyba ok 11-12tygodnia.

To i ja się przywitam.

Jestem Ewa, mam już syna, 7 letniego Filipa, z poprzedniego związku tak na marginesie. W tej chwili jestem w 7tygodniu ciąży z moim szanownym Malzonkiem ☺️

Niestety poczatki mamy ciężkie, moje nadciśnienie plus ostre zapalenie pęcherza zmusiło mnie do brania leków w tym jakże ważnym trymestrze. Bardzo mnie to martwi

Pozdrawiam Was z wypadu do Karpacza

Ostatnia edycja:
To i ja się przywitam.

Jestem Ewa, mam już syna, 7 letniego Filipa, z poprzedniego związku tak na marginesie. W tej chwili jestem w 7 mcu ciąży z moim szanownym Malzonkiem ☺️

Niestety poczatki mamy ciężkie, moje nadciśnienie plus ostre zapalenie pęcherza zmusiło mnie do brania leków w tym jakże ważnym trymestrze. Bardzo mnie to martwi

Pozdrawiam Was z wypadu do Karpacza
7 miesiącu ?:D to chyba nie na ten wątek weszlas :p

Hej NowaNatka! Masz ten sam problem co ja. Mam identyczne objawy, z tym że jelita bolą mnie prawie cały czas... Też nie mam plamien. Beta prawie 13 tys . Wizytę mam dopiero na 12.01 i cały czas się zastanawiam czy pójść prywatnie ze względu na te bóle... Masz jakieś nowe wieści?
Mnie też okropnie bolą jelita, ciaglle mam skurcze i zaparcia :(
U mnie narazie wszystko w porządku. 2.01 mam wizytę NFZ więc bez usg ale 10.01 już prywatnie i znowu zobaczę dzieciątko <3

reklama
Mnie też okropnie bolą jelita, ciaglle mam skurcze i zaparcia :(
U mnie narazie wszystko w porządku. 2.01 mam wizytę NFZ więc bez usg ale 10.01 już prywatnie i znowu zobaczę dzieciątko <3
Mi na zaparcia w pierwszej ciąży Activia pomagała. Ten mały jogurt do picia jeden dziennie i po problemie

ckai9jcgjazlduyd.png

Do góry