reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.

Dziewczyny ja wg kalkulatora ciąży jestem 7tyg+3dz. Usg dopiero 03.01.18. Ale mam straszny problem że spaniem.Rano spie do 10 a wieczorem zasypiam dopiero o północy. Pierwsza połowa dnia spisana na straty bo non stop jestem śpiąca. Zaraz idę na spacer z synem. Dobrze że narazie też jest na etapie spania do 10.A potem gotowanie obiadu.Dopiero popołudniu dobieram sil.Jak jest u was. Czy to może przez to że to moja druga ciąża w tym roku a trzecia w przeciagu dwoch lat .Mam wrażenie że mój o organizm nie wyrabia.
Mam to samo pol nocy moge nie spac, a rano ile sie da, mamy podobny etap ciazy ;;)

Może to i lepiej. Ominą Cię nerwy związane ze beta i od razu zobaczysz serduszko :) Ciesz się chwilą i myśl pozytywnie...

W sumie racja, tak caly czas mysle ze jest wszystko ok, dzidzius chyba to pokazuje moimi mdlosciami, brakiem apetytu i spaniem :)

Tzn ze jestesmy na tym samym etapie :) ja rowniez jestem caly czas spiaca i najchetniej z lozka bym nie wychodzila caly dzien ale przy dwojce dzieci sie tak nie da.

reklama
Do góry