reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Opowiedz coś więcej o swojej sytuacji, bo dajesz mi nadzieje na to o czym tak marzę.
Ja miałam bete 95 a 48h później 195. Nawet po tej drugiej nic nie było widać i lekarz kazał nie robić sobie nadziei. 4 dni później już był. Każda kobietka ma inaczej i mogłaś mieć długą owulacje... Spokojnie. Daj sobie i maluszkowi czas:) pojawił sie dopiero około połowy 5 tyg. Nie masz złej bety. Bierz kwas foliowy, dużo jedź, odpoczywaj i nic tylko poczekać:)

Kochane, zycze Wam Wesolych Swiat! :) duuzo zdrowia, usmiechu i spelnienia marzen, zeby maluszki rozwijaly sie prawidlowo no i oczywiscie duzo sily :) jeszcze raz Wesolych i Spokojnych Swiat :*

Omg, kebab!! Chce kebaba. Ja mojemu mężowi już współczuje. Mnie wszystko doprawione smakuje, wcześniej nie wzięłam do ust nic pieprznego, teraz tak doprawiam ze maz który lubi ostre nie daje rady [emoji3]
A macie mdłości wieczorem? Ja mam trochę rano i troche wieczorem, na szczęście na chwile obecna bez wymiotów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też któregoś popołudnia po prostu musiałam zjeść mega pikantnego kebka

@Anet34 Wzajemnie!!!
Wam wszystkim dziewczyny zycze duzo radosci ze Swiat, spokojnej ciazy i blyskawicznego i bezproblemowego rozwiązania. Szczegolne zyczenia spokoju i oby wszystko ukladalo sie pomyslnie dla tych z nas ktorym jest teraz ciezko :*

Ja miałam bete 95 a 48h później 195. Nawet po tej drugiej nic nie było widać i lekarz kazał nie robić sobie nadziei. 4 dni później już był. Każda kobietka ma inaczej i mogłaś mieć długą owulacje... Spokojnie. Daj sobie i maluszkowi czas:) pojawił sie dopiero około połowy 5 tyg. Nie masz złej bety. Bierz kwas foliowy, dużo jedź, odpoczywaj i nic tylko poczekać:)
Panikara - bardzo Ci dziękuję. Czekam z nadzieją na środę.

To podobnie jak ja. Bo w ciąży poprzedniej przytyłam 11 kg po porodzie odrazu płaska byłam i mieściłam się też odrazu w ubrania sprzed ciąży. Startowałam z wagą 59 kg przy 171 cm. Teraz startuje z wagą 64 kg i napewno teraz kolorowo nie będę miała bo też mam mdłości jak mam pusty żołądek przez co często musze jeść :-/ ale co poradzę może zrzuce kiedyś to co mi teraz dojdzie
Ja też teraz startuję z waga ciężką jak na mnie i stracha mam bo też jak głodna jestem to mdli mnie nieziemsko ,choć puki co waga stoi zobaczymy co będzie po świętach:o Po porodzie dużo pracy mnie czeka.

Dziewczyny wesołych świat wam życzę i spokoju,bo to najważniejsze zwłaszcza w ciąży:tak::biggrin2:

Ja tez startuje z nadwaga, nie zdazylam schudnac, a walczylam ostro ostatnimi czasy [emoji14] Moja nadwaga to nie wynik ciąż, bo w każdej przytylam ok. 7 kg.. Ja w sumie od dziecka mam problem i raz jest w miare ok, a raz katastrofa. Teraz jest prawie katastrofa :< Po urodzeniu zrobimy grupę wsparcia odchudzania [emoji16][emoji16] A tak poza tym chciałam życzyć wszystkim wesołych i spokojnych świąt [emoji8]

zud3skjojuq7tn9p.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Dziewczyny ciepłych spokojnych i radosnych świąt. Bogatego Mikołaja. Pociechy z mężów oraz dzieci (oczywiście te które juz mają) i abyśmy nie musiały się martwić o te maluszki pod naszymi serduszkami, żeby rozwijały się jak najlepiej i było z nimi wszyatko w porządku. Buziaczki i ucztujcie kochane a dodatkowe kologramy zgubimy bo porodach zrobimy grupe wsparcia i będziemy razem wylewać siódme poty i łzy hihi 3majcie się

reklama
Do góry