reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Opowiedz coś więcej o swojej sytuacji, bo dajesz mi nadzieje na to o czym tak marzę.
Ja miałam bete 95 a 48h później 195. Nawet po tej drugiej nic nie było widać i lekarz kazał nie robić sobie nadziei. 4 dni później już był. Każda kobietka ma inaczej i mogłaś mieć długą owulacje... Spokojnie. Daj sobie i maluszkowi czas:) pojawił sie dopiero około połowy 5 tyg. Nie masz złej bety. Bierz kwas foliowy, dużo jedź, odpoczywaj i nic tylko poczekać:)

Kochane, zycze Wam Wesolych Swiat! :) duuzo zdrowia, usmiechu i spelnienia marzen, zeby maluszki rozwijaly sie prawidlowo no i oczywiscie duzo sily :) jeszcze raz Wesolych i Spokojnych Swiat :*

Omg, kebab!! Chce kebaba. Ja mojemu mężowi już współczuje. Mnie wszystko doprawione smakuje, wcześniej nie wzięłam do ust nic pieprznego, teraz tak doprawiam ze maz który lubi ostre nie daje rady [emoji3]
A macie mdłości wieczorem? Ja mam trochę rano i troche wieczorem, na szczęście na chwile obecna bez wymiotów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też któregoś popołudnia po prostu musiałam zjeść mega pikantnego kebka

@Anet34 Wzajemnie!!!
Wam wszystkim dziewczyny zycze duzo radosci ze Swiat, spokojnej ciazy i blyskawicznego i bezproblemowego rozwiązania. Szczegolne zyczenia spokoju i oby wszystko ukladalo sie pomyslnie dla tych z nas ktorym jest teraz ciezko :*

Ja miałam bete 95 a 48h później 195. Nawet po tej drugiej nic nie było widać i lekarz kazał nie robić sobie nadziei. 4 dni później już był. Każda kobietka ma inaczej i mogłaś mieć długą owulacje... Spokojnie. Daj sobie i maluszkowi czas:) pojawił sie dopiero około połowy 5 tyg. Nie masz złej bety. Bierz kwas foliowy, dużo jedź, odpoczywaj i nic tylko poczekać:)
Panikara - bardzo Ci dziękuję. Czekam z nadzieją na środę.

To podobnie jak ja. Bo w ciąży poprzedniej przytyłam 11 kg po porodzie odrazu płaska byłam i mieściłam się też odrazu w ubrania sprzed ciąży. Startowałam z wagą 59 kg przy 171 cm. Teraz startuje z wagą 64 kg i napewno teraz kolorowo nie będę miała bo też mam mdłości jak mam pusty żołądek przez co często musze jeść :-/ ale co poradzę może zrzuce kiedyś to co mi teraz dojdzie
Ja też teraz startuję z waga ciężką jak na mnie i stracha mam bo też jak głodna jestem to mdli mnie nieziemsko ,choć puki co waga stoi zobaczymy co będzie po świętach:o Po porodzie dużo pracy mnie czeka.

Dziewczyny wesołych świat wam życzę i spokoju,bo to najważniejsze zwłaszcza w ciąży:tak::biggrin2:

Ja tez startuje z nadwaga, nie zdazylam schudnac, a walczylam ostro ostatnimi czasy [emoji14] Moja nadwaga to nie wynik ciąż, bo w każdej przytylam ok. 7 kg.. Ja w sumie od dziecka mam problem i raz jest w miare ok, a raz katastrofa. Teraz jest prawie katastrofa :< Po urodzeniu zrobimy grupę wsparcia odchudzania [emoji16][emoji16] A tak poza tym chciałam życzyć wszystkim wesołych i spokojnych świąt [emoji8]

zud3skjojuq7tn9p.png

ex2bx1hpoj7aj9ys.png

f2wli09kyusy3ndi.png

Dziewczyny ciepłych spokojnych i radosnych świąt. Bogatego Mikołaja. Pociechy z mężów oraz dzieci (oczywiście te które juz mają) i abyśmy nie musiały się martwić o te maluszki pod naszymi serduszkami, żeby rozwijały się jak najlepiej i było z nimi wszyatko w porządku. Buziaczki i ucztujcie kochane a dodatkowe kologramy zgubimy bo porodach zrobimy grupe wsparcia i będziemy razem wylewać siódme poty i łzy hihi 3majcie się

reklama
Do góry