Panikara87
Zaciekawiona BB
Napisz koniecznie jak czegoś się dowieszPanikara - bardzo Ci dziękuję. Czekam z nadzieją na środę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz koniecznie jak czegoś się dowieszPanikara - bardzo Ci dziękuję. Czekam z nadzieją na środę.
Jasne, że napiszę. Strasznie bolą mnie piersi, a cokolwiek zjem to czuję sie czuje jakbym połknęła balon... Mam nadzieję ze to z tego powodu, o którym marzę...Napisz koniecznie jak czegoś się dowiesz
Tyle osob trzyma kciuki za to zeby tak bylo ze az nie ma innej opcji :* Spokojnych Swiat Marta!Jasne, że napiszę. Strasznie bolą mnie piersi, a cokolwiek zjem to czuję sie czuje jakbym połknęła balon... Mam nadzieję ze to z tego powodu, o którym marzę...
Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla Was wszystkichTyle osob trzyma kciuki za to zeby tak bylo ze az nie ma innej opcji :* Spokojnych Swiat Marta!
Oj to dobry znak, beta rosnie jak szalona i progesteron. Ja tez mam balon po jedzeniu. Bedzie dobrzeJasne, że napiszę. Strasznie bolą mnie piersi, a cokolwiek zjem to czuję sie czuje jakbym połknęła balon... Mam nadzieję ze to z tego powodu, o którym marzę...
Mam dokładnie tak samo!!! Jak zjem to mam już 4 miesiąc w pasie hehehe a piersi... Ech... Masakra. Czyli wszystko w porządku u Ciebie teraz wypatrujemy oznak a potem będziemy miały ich dośćJasne, że napiszę. Strasznie bolą mnie piersi, a cokolwiek zjem to czuję sie czuje jakbym połknęła balon... Mam nadzieję ze to z tego powodu, o którym marzę...
Modlę się o to cały czas Jak Wam mijają święta?Mam dokładnie tak samo!!! Jak zjem to mam już 4 miesiąc w pasie hehehe a piersi... Ech... Masakra. Czyli wszystko w porządku u Ciebie teraz wypatrujemy oznak a potem będziemy miały ich dość
Staram się już nie jeść co prawda mdłości nie mam ale trawienie stoi w miejscu hehe a jak u Ciebie?Modlę się o to cały czas Jak Wam mijają święta?
Ja najchętniej bym spala cały czas. Co zjem to czuję się jakbym przytula 200 kg. A piersi mnie tak bolą, że aż pieką... masakraStaram się już nie jeść co prawda mdłości nie mam ale trawienie stoi w miejscu hehe a jak u Ciebie?