reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie potwierdził ani nie zaprzeczył. Pecherzyka nie widać i tyle. Macica prawidłowej wielkosci. Był raczej milczący. Za tydzień zobaczymy czy będzie ciąża - tak powiedział. Nic mnie nie boli oprócz piersi. Nie mam plamień. Beta 11.12 - 68 , 14.12 - 168. Więcej nie robiłam. Może nie było widać. Może usg za słabe a może za wcześnie. Święta nie będą takie radosne jak myślałam. Będę dobrej myśli to mi zostało.

ckaigov3zxqq2hf2.png
Nie martw się, byłam w identycznej sytuacji. Nawet przyrost bety miałam bardzo podobny. Tydzień później pęcherzyk już był. Uszka do góry i nie stresuj się!!!

reklama
Ten kebab mi nie daje spokoju, jest godzina 7 a ja już myśle o jedzeniu.. dramat[emoji34]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeszcze jedno pytanko, czy Wy tez macie problemy ze snem? Ja sie w kratkę, jak sie obudzę to już nie usnę :/

Ja śpię normalnie nawet jestem mniej ospała niż przed ciąża nie pije kawy a chodzę cały dzień.
Dziewczyny jakby mój lekarz usłyszał o kebabach czy chipsach chyba by zszedł na zawał, gość ma bzika na punkcie jedzenia i wagi w ciąży

Jeszcze jedno pytanko, czy Wy tez macie problemy ze snem? Ja sie w kratkę, jak sie obudzę to już nie usnę :/

Jestem dosc ospala i potrzebuje wiecej snu niz wczesniej ale zaczelam sie budzic w nocy ostatnio kolo 4 i potem dopiero po jakims czasie zasypiam. A co ciekawe wcale nie wstaje na siku. Choc pewnie niedlugo sie to zacznie.

reklama
Jestem dosc ospala i potrzebuje wiecej snu niz wczesniej ale zaczelam sie budzic w nocy ostatnio kolo 4 i potem dopiero po jakims czasie zasypiam. A co ciekawe wcale nie wstaje na siku. Choc pewnie niedlugo sie to zacznie.

Ja jak wstanę wcześnie to pózniej muszę odespać jeszcze przed południem i pózniej mnie ścina późniejszym popołudniem. Jeśli chodzi o siku to ja chodzę 1-2 razy w nocy :/

gannyx8dsoycbms0.png

Do góry