Też bym cały czas spała w sumie to póki co mój jedyny objaw ciąży... Poprzednia dała mi popalić to może ta będzie spokojniejszaJa najchętniej bym spala cały czas. Co zjem to czuję się jakbym przytula 200 kg. A piersi mnie tak bolą, że aż pieką... masakra
reklama
sorenlorenson
Fanka BB :)
Ja senna nie jestem w sumie oprócz bolesnych piersi i pełnego pęcherza nic mi nie doskwiera, kilka razy miałam mdłości w nocy i musiałam przegryzać w środku nocy biszkopty, pierwsza ciąża była straszna przez trzy pierwsze miesiące coś okropnego. Ja zjadłam naprawdę dużo, ale staram się pić te dwa litry wody które zaleca lekarz i chyba dzieki temu nie cierpię na zaparcia ale wcisnąć w siebie tyle wody też nie jest lekko przy tak mało pojemnym pęcherzu, wc musi być pod ręką po świętach obiecałam sobie rygor dietetyczny a narazie korzystam. Na zastój metaboliczny pomaga herbata z kopru piłam ją z miodem jak nie byłam w ciąży i zawsze coś ruszyło myślę ze można ja pić żadnych skutków ubocznych chyba nie ma ale warto zapytać w aptece albo gdzieś poczytać
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam
i ja chętnie dołączę do waszego grona
to moja 3 ciąża mam już 2 dzieci 12letnią córkę i 10 letniego syna. Ja tydzień temu skończyłam 33 lata
wg obliczeń termin mam na 25 sierpnia . Bardzo się cieszę i mam nadzieję że wszytko bedzie przebiegać prawidłowo .
to moja 3 ciąża mam już 2 dzieci 12letnią córkę i 10 letniego syna. Ja tydzień temu skończyłam 33 lata
wg obliczeń termin mam na 25 sierpnia . Bardzo się cieszę i mam nadzieję że wszytko bedzie przebiegać prawidłowo .
Panikara87
Zaciekawiona BB
Witamy gorąco w naszym gronie!!! Jak to trzecie dziecko to jesteś dla nas autorytetemWitam
Witamy
Dziewczyny Wy tu o kebsach a mi ostatnio przywiózł mąż i prawie zwymiotowalam ani kesa nie zjadłam..
Zazdroszczę Wam tych apetytow, ja nie mogę nic praktycznie zjeść.. ciągle mnie mdli, nie mam na nic ochoty wieczorem okropnie boli mnie żołądek, mam zaparcia i temperaturę.. To moja ostatnia ciąża-serio czuje się okropnie.
Miłego dnia dziewczyny !
Dziewczyny Wy tu o kebsach a mi ostatnio przywiózł mąż i prawie zwymiotowalam ani kesa nie zjadłam..
Zazdroszczę Wam tych apetytow, ja nie mogę nic praktycznie zjeść.. ciągle mnie mdli, nie mam na nic ochoty wieczorem okropnie boli mnie żołądek, mam zaparcia i temperaturę.. To moja ostatnia ciąża-serio czuje się okropnie.
Miłego dnia dziewczyny !
Zuzanka1402
Witamy
Miłego dnia dziewczyny !
Zuzanka1402
Witamy
Miłego dnia dziewczyny !
Współczuję... ja na razie to w sumie gdyby nie brak @ i pozytywny test to bym się w życiu nie domyśliła, że w ciąży jestem...
Zero objawów...
Życzę większego apetytu i braku nudności
Zuzanka1402
Dziewczyny ustawiłam w sygnaturze suwaczki, a jak dodaje posty o ich nie widzę...
Wiecie może o co chodzi???
reklama
Jak ustawiałam przez stronę to też nie było widać. Jak ustawiłam na aplikacji widaćDziewczyny ustawiłam w sygnaturze suwaczki, a jak dodaje posty o ich nie widzę...