reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja najchętniej bym spala cały czas. Co zjem to czuję się jakbym przytula 200 kg. A piersi mnie tak bolą, że aż pieką... masakra
Też bym cały czas spała :( w sumie to póki co mój jedyny objaw ciąży... Poprzednia dała mi popalić to może ta będzie spokojniejsza

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Ja senna nie jestem w sumie oprócz bolesnych piersi i pełnego pęcherza nic mi nie doskwiera, kilka razy miałam mdłości w nocy i musiałam przegryzać w środku nocy biszkopty, pierwsza ciąża była straszna przez trzy pierwsze miesiące coś okropnego. Ja zjadłam naprawdę dużo, ale staram się pić te dwa litry wody które zaleca lekarz i chyba dzieki temu nie cierpię na zaparcia ale wcisnąć w siebie tyle wody też nie jest lekko przy tak mało pojemnym pęcherzu, wc musi być pod ręką po świętach obiecałam sobie rygor dietetyczny a narazie korzystam. Na zastój metaboliczny pomaga herbata z kopru piłam ją z miodem jak nie byłam w ciąży i zawsze coś ruszyło myślę ze można ja pić żadnych skutków ubocznych chyba nie ma ale warto zapytać w aptece albo gdzieś poczytać

Witam
i ja chętnie dołączę do waszego grona ;)
to moja 3 ciąża mam już 2 dzieci 12letnią córkę i 10 letniego syna. Ja tydzień temu skończyłam 33 lata ;)
wg obliczeń termin mam na 25 sierpnia . Bardzo się cieszę i mam nadzieję że wszytko bedzie przebiegać prawidłowo .

Witam
i ja chętnie dołączę do waszego grona ;)
to moja 3 ciąża mam już 2 dzieci 12letnią córkę i 10 letniego syna. Ja tydzień temu skończyłam 33 lata ;)
wg obliczeń termin mam na 25 sierpnia . Bardzo się cieszę i mam nadzieję że wszytko bedzie przebiegać prawidłowo .
Witamy gorąco w naszym gronie!!! Jak to trzecie dziecko to jesteś dla nas autorytetem:)

Witamy :)
Dziewczyny Wy tu o kebsach a mi ostatnio przywiózł mąż i prawie zwymiotowalam ani kesa nie zjadłam..
Zazdroszczę Wam tych apetytow, ja nie mogę nic praktycznie zjeść.. ciągle mnie mdli, nie mam na nic ochoty :( wieczorem okropnie boli mnie żołądek, mam zaparcia i temperaturę.. To moja ostatnia ciąża-serio :( czuje się okropnie.
Miłego dnia dziewczyny !

Dziewczyny Wy tu o kebsach a mi ostatnio przywiózł mąż i prawie zwymiotowalam ani kesa nie zjadłam..
Zazdroszczę Wam tych apetytow, ja nie mogę nic praktycznie zjeść.. ciągle mnie mdli, nie mam na nic ochoty :( wieczorem okropnie boli mnie żołądek, mam zaparcia i temperaturę.. To moja ostatnia ciąża-serio :( czuje się okropnie.
Miłego dnia dziewczyny !

Miłego dnia dziewczyny !

Współczuję... ja na razie to w sumie gdyby nie brak @ i pozytywny test to bym się w życiu nie domyśliła, że w ciąży jestem...
Zero objawów...
Życzę większego apetytu i braku nudności :)

U mnie nudnosci jeszcze brak z objawów to bolą mnie piersi i sie powiekszyły i w dzien jestem spiaca za to wieczorem problem z usnieciem.

reklama
Do góry