reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Eh... Jakby co, to może po pracy mi się uda. Jutro też pracuję, więc oby było lepiej do poniedziałku i wszystko okazało się dobrze...
Uważam, że nie ma co czekać. Jedź do szpitala. Po co się martwić przez tyle czasu. Stres w tym wszystkim może być najgorszy. Trzeba dmuchać na zimne.

ckaigov3zxqq2hf2.png

reklama
Oczywiście, że mam stres. Dlatego dałam sobie czas do 40. Moje koleżanki z LO rok temu rodziły pierwsze dzieci więc to mnie trochę wzmocniło. Poczułam, że jeszcze mam szansę. W sumie miesiąc temu odpusciłam. Dmuchajac świeczki na torcie nie myślałam już o macierzynstwie. Pierwszy raz w kalendarzyku nie zaznaczyłam kiedy był sex, nie patrzylam na daty. Tydzień temu wyskoczyło mi powiadomienie, że nie zaznaczyłam okresu od 2 dni i zrobilam test. Czuję się młoda i zdrowa. Jestem dobrej myśli [emoji2]

ckaigov3zxqq2hf2.png
I ja myślę że ważne jest to jak się czujemy a nie to jakie cyferki mamy w dowodach.
To bardzo budujące to co piszesz. To znaczy że my też mamy swoje miejsce wśród mam :)
Dziękuję Ci Okuza:) BARDZO.

I ja myślę że ważne jest to jak się czujemy a nie to jakie cyferki mamy w dowodach.
To bardzo budujące to co piszesz. To znaczy że my też mamy swoje miejsce wśród mam :)
Dziękuję Ci Okuza:) BARDZO.
Cieszę się, że moje słowa są budujace [emoji2] Moje starsze dzieci mam z poprzedniego małżeństwa. Teraz mam drugiego męża (4 lata młodszy i ma syna z poprzedniego małżeństwa 14 letniego). Myślałam, że po prostu nie jest nam dane mieć wspólne dziecko. Mimo to czułam się spełniona i szczęśliwa. Mam dobrego człowieka obok siebie. Cudowne dzieci. Syn mojego męża jest właśnie u nas i bardzo się cieszy, że będzie miał prawdziwe rodzeństwo . Cała czwórka tworzy świetną paczkę i jesteśmy wesołą patchworkową rodziną. Tylko się cieszyć !

ckaigov3zxqq2hf2.png

Cieszę się, że moje słowa są budujace [emoji2] Moje starsze dzieci mam z poprzedniego małżeństwa. Teraz mam drugiego męża (4 lata młodszy i ma syna z poprzedniego małżeństwa 14 letniego). Myślałam, że po prostu nie jest nam dane mieć wspólne dziecko. Mimo to czułam się spełniona i szczęśliwa. Mam dobrego człowieka obok siebie. Cudowne dzieci. Syn mojego męża jest właśnie u nas i bardzo się cieszy, że będzie miał prawdziwe rodzeństwo . Cała czwórka tworzy świetną paczkę i jesteśmy wesołą patchworkową rodziną. Tylko się cieszyć !

ckaigov3zxqq2hf2.png
To takie dopełnienie rodziny;) Super że się udało stworzyć takie relacje.

cichosza ja bym wszystko rzuciła i pojechała na ip,trzeba to sprawdzić .

dziewczyny was tez tak kloje raz w brzuchu raz w pochwie itp .? Troche sie martwię bo jak cos próbie np pomyje podłogi to zaraz mnie kłuje. Nie mocno ale jest to odczowalne? Zaczęłam juz schizowac;-(to mój 8tc wg OM

Dzięki dziewczyny za wsparcie:)
Ja generalnie nie staram się jakoś specjalnie,ale się mocno nie zabezpieczamy. Nam już swych synów 17 i 6 lat i tak po cichu marzy mi się córeczka:) Nie wiem tylko czy nie za późno,36 lat. Może powinnam się już skupić na synach. Mój M też nie jest do końca przekonany czy to dobry pomysł. "Dziadki" na wywiadowkach szkolnych:baffled:. Mój zegar zatrzymał się jakiś czas temu i wciąż czuję jakbym miała 25 lat
Tylko co ja poradzę na ten instynk który odezwał się we mnie w te wakacje...
A teraz nam takie dziwne uczucie że w środku coś się dzieje... Znacie to,prawda?
Ja się nie nakręcam,ani nie zrażam. Pozostawiam tą kwestię w rękach"Tego na górze" w myśl powiedzenia "Żołnierz strzela,a Pan Bóg kulę nosi" ;)
Masz świetne podejście [emoji4] trzymam kciuki by sie udało.

rfxgvfxmyzz15eva.png

reklama
Ja plamienia mam już trzeci dzień, w poniedziałek idę zobaczyć co to może oznaczać. Strasznie się boję.
Nie wiem czy czytałaś ale pisałam wcześniej, ze ja w ciąży plamilam do 12 tyg. Raz nawet pojawiło się dużo krwi. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło? Bierzesz duphaston?

rfxgvfxmyzz15eva.png

Do góry