reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Moja [emoji7][emoji7][emoji7]

ckaiyx8d63pd6voi.png
Hej. I ja dziś rano zrobiłam test i u mnie nic,d...a blada. Całkowity negatyw.
Czekam do 21 na @ wtedy się okaże. Zobaczymy ;)
Gratuluję nowym mamusiom.
Myślałam że zrobię sobie prezent na urodziny w sierpniu ale raczej nic z tego.

reklama
Hej. I ja dziś rano zrobiłam test i u mnie nic,d...a blada. Całkowity negatyw.
Czekam do 21 na @ wtedy się okaże. Zobaczymy ;)
Gratuluję nowym mamusiom.
Myślałam że zrobię sobie prezent na urodziny w sierpniu ale raczej nic z tego.
belle81, spokojnie jest jeszcze trochę czasu, mi nawet po spodziewanej @ test wychodził negatywny, bardziej wiarygodna jest beta moim zdaniem, przynajmniej tak to działa w moim przypadku, albo wizyta u lekarza byłam dwa tyg temu i wystarczy że dotknął sobie tam w środku i widać było że coś jest

Dzięki dziewczyny za wsparcie:)
Ja generalnie nie staram się jakoś specjalnie,ale się mocno nie zabezpieczamy. Nam już swych synów 17 i 6 lat i tak po cichu marzy mi się córeczka:) Nie wiem tylko czy nie za późno,36 lat. Może powinnam się już skupić na synach. Mój M też nie jest do końca przekonany czy to dobry pomysł. "Dziadki" na wywiadowkach szkolnych:baffled:. Mój zegar zatrzymał się jakiś czas temu i wciąż czuję jakbym miała 25 lat
Tylko co ja poradzę na ten instynk który odezwał się we mnie w te wakacje...
A teraz nam takie dziwne uczucie że w środku coś się dzieje... Znacie to,prawda?
Ja się nie nakręcam,ani nie zrażam. Pozostawiam tą kwestię w rękach"Tego na górze" w myśl powiedzenia "Żołnierz strzela,a Pan Bóg kulę nosi" ;)

dobry wieczór !;)
troche miałam postów do nadrobienia bo naprodukowalyscie ze HoHo!
niestety u mnie synek był chory i stad moja nieobecność.

co do farbowania włosów-farbuje farba bez amoniaku. W pierwszej ciąży nie farbowałam i wyglądałam tragicznie ,obiecałam sobie ze juz nigdy tak sie nie doprowadzę.

wszystkim gratuluje udanych wizyt!ja wizytuje w Środę.dzis robiłam badania.ale strasznie zle sie czuje
kluje mnie w jajnku powiedzcie czy to normalne.??
bol pleców nadal sa i mam mdłości i czuje sie mega osłabiona;-(

JOTKASZCOTKA no to mnie rozśmieszyłaś z bzyknieciem heh

Cebanianka dużo zdrówka i trzymam kciuki zeby plamienie nie wrocilo .dalo mi to do myślenia bo ja nosze mojego synka 2letniego który ma 16kg wiec jest co dzwigac
Moja też waży 16 kg,ale pani doktor powiedziała że niekoniecznie to się stało od dźwignięcia,takie rzeczy się zdarzają powiedziała żeby się nie obwiniać...Od wczoraj od wieczora do teraz nie zauważyłam już plamienia na wkładce więc mam nadzieję że jest lepiej.

Dzięki dziewczyny za wsparcie:)
Ja generalnie nie staram się jakoś specjalnie,ale się mocno nie zabezpieczamy. Nam już swych synów 17 i 6 lat i tak po cichu marzy mi się córeczka:) Nie wiem tylko czy nie za późno,36 lat. Może powinnam się już skupić na synach. Mój M też nie jest do końca przekonany czy to dobry pomysł. "Dziadki" na wywiadowkach szkolnych:baffled:. Mój zegar zatrzymał się jakiś czas temu i wciąż czuję jakbym miała 25 lat
Tylko co ja poradzę na ten instynk który odezwał się we mnie w te wakacje...
A teraz nam takie dziwne uczucie że w środku coś się dzieje... Znacie to,prawda?
Ja się nie nakręcam,ani nie zrażam. Pozostawiam tą kwestię w rękach"Tego na górze" w myśl powiedzenia "Żołnierz strzela,a Pan Bóg kulę nosi" ;)
Wez przestań, dziewczyny majac ponad 30lat decyduja sie dopiero na 1dziecko a ty masz juz dwoje a trzecie to fajne odlodzenie sie moim zdaniem =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Patrząc na statystyki to wiek kobiet rodzących faktycznie poszybował w górę. Jednak zawsze pozostaje to 'ale'.
To nie jest kwestia odmładzania się na siłę,nawet akceptuję swoje siwe włosy.
Poprostu czuję ze nie jestem do końca spełniona.

Znam to uczucie a jestem już 40 letnią mamą 3 dzieci (18,16,12). Bardzo pragnę tego maleństwa i nie chce się odmłodzic na siłę. 3 lata starań i dalam sobie czas do 40. Udalo się dokładnie w 40 urodziny [emoji2]

ckaigov3zxqq2hf2.png

reklama
Dzień dobry, ja mam to samo to uczucie kłucia z jednej strony, wczoraj tak bardzo że dzwoniłam do lekarza zapytać a on mi dzisiaj kazał na szpital przyjechać żeby sprawdzić na USG bo mówi że nie można się denerwować. Myślę że to może być normalne ale ja wolę to sprawdzić zwłaszcza że muszę chodzić do roboty i wolę wiedzieć czy mogę czy nie

https://www.suwaczki.com/tickers/7u229n73wdxj5zx3.png

daj znać co lekarz powiedział ,ja do środy zaczekam na wizytę .

Do góry