reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Eh... Jakby co, to może po pracy mi się uda. Jutro też pracuję, więc oby było lepiej do poniedziałku i wszystko okazało się dobrze...
Uważam, że nie ma co czekać. Jedź do szpitala. Po co się martwić przez tyle czasu. Stres w tym wszystkim może być najgorszy. Trzeba dmuchać na zimne.

ckaigov3zxqq2hf2.png

reklama
Oczywiście, że mam stres. Dlatego dałam sobie czas do 40. Moje koleżanki z LO rok temu rodziły pierwsze dzieci więc to mnie trochę wzmocniło. Poczułam, że jeszcze mam szansę. W sumie miesiąc temu odpusciłam. Dmuchajac świeczki na torcie nie myślałam już o macierzynstwie. Pierwszy raz w kalendarzyku nie zaznaczyłam kiedy był sex, nie patrzylam na daty. Tydzień temu wyskoczyło mi powiadomienie, że nie zaznaczyłam okresu od 2 dni i zrobilam test. Czuję się młoda i zdrowa. Jestem dobrej myśli [emoji2]

ckaigov3zxqq2hf2.png
I ja myślę że ważne jest to jak się czujemy a nie to jakie cyferki mamy w dowodach.
To bardzo budujące to co piszesz. To znaczy że my też mamy swoje miejsce wśród mam :)
Dziękuję Ci Okuza:) BARDZO.

I ja myślę że ważne jest to jak się czujemy a nie to jakie cyferki mamy w dowodach.
To bardzo budujące to co piszesz. To znaczy że my też mamy swoje miejsce wśród mam :)
Dziękuję Ci Okuza:) BARDZO.
Cieszę się, że moje słowa są budujace [emoji2] Moje starsze dzieci mam z poprzedniego małżeństwa. Teraz mam drugiego męża (4 lata młodszy i ma syna z poprzedniego małżeństwa 14 letniego). Myślałam, że po prostu nie jest nam dane mieć wspólne dziecko. Mimo to czułam się spełniona i szczęśliwa. Mam dobrego człowieka obok siebie. Cudowne dzieci. Syn mojego męża jest właśnie u nas i bardzo się cieszy, że będzie miał prawdziwe rodzeństwo . Cała czwórka tworzy świetną paczkę i jesteśmy wesołą patchworkową rodziną. Tylko się cieszyć !

ckaigov3zxqq2hf2.png

Cieszę się, że moje słowa są budujace [emoji2] Moje starsze dzieci mam z poprzedniego małżeństwa. Teraz mam drugiego męża (4 lata młodszy i ma syna z poprzedniego małżeństwa 14 letniego). Myślałam, że po prostu nie jest nam dane mieć wspólne dziecko. Mimo to czułam się spełniona i szczęśliwa. Mam dobrego człowieka obok siebie. Cudowne dzieci. Syn mojego męża jest właśnie u nas i bardzo się cieszy, że będzie miał prawdziwe rodzeństwo . Cała czwórka tworzy świetną paczkę i jesteśmy wesołą patchworkową rodziną. Tylko się cieszyć !

ckaigov3zxqq2hf2.png
To takie dopełnienie rodziny;) Super że się udało stworzyć takie relacje.

cichosza ja bym wszystko rzuciła i pojechała na ip,trzeba to sprawdzić .

dziewczyny was tez tak kloje raz w brzuchu raz w pochwie itp .? Troche sie martwię bo jak cos próbie np pomyje podłogi to zaraz mnie kłuje. Nie mocno ale jest to odczowalne? Zaczęłam juz schizowac;-(to mój 8tc wg OM

Dzięki dziewczyny za wsparcie:)
Ja generalnie nie staram się jakoś specjalnie,ale się mocno nie zabezpieczamy. Nam już swych synów 17 i 6 lat i tak po cichu marzy mi się córeczka:) Nie wiem tylko czy nie za późno,36 lat. Może powinnam się już skupić na synach. Mój M też nie jest do końca przekonany czy to dobry pomysł. "Dziadki" na wywiadowkach szkolnych:baffled:. Mój zegar zatrzymał się jakiś czas temu i wciąż czuję jakbym miała 25 lat
Tylko co ja poradzę na ten instynk który odezwał się we mnie w te wakacje...
A teraz nam takie dziwne uczucie że w środku coś się dzieje... Znacie to,prawda?
Ja się nie nakręcam,ani nie zrażam. Pozostawiam tą kwestię w rękach"Tego na górze" w myśl powiedzenia "Żołnierz strzela,a Pan Bóg kulę nosi" ;)
Masz świetne podejście [emoji4] trzymam kciuki by sie udało.

rfxgvfxmyzz15eva.png

reklama
Ja plamienia mam już trzeci dzień, w poniedziałek idę zobaczyć co to może oznaczać. Strasznie się boję.
Nie wiem czy czytałaś ale pisałam wcześniej, ze ja w ciąży plamilam do 12 tyg. Raz nawet pojawiło się dużo krwi. Na szczęście wszystko dobrze sie skończyło? Bierzesz duphaston?

rfxgvfxmyzz15eva.png

Do góry